Home»Muzika»Mortal kobat 2. novembra u Novom Sadu… Za zagrevanje zaduženi – Hadži prodane duše i 5 minuta slave, a poznata i satnica koncerta

Mortal kobat 2. novembra u Novom Sadu… Za zagrevanje zaduženi – Hadži prodane duše i 5 minuta slave, a poznata i satnica koncerta

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Metal/pank bend Mortal kombat održaće koncert 2. novembra u Hali 6 na Novosadskom sajmu. Pre njih nastupiće bendovi 5 minuta slave i Hadži prodane duše.

Kako se koncert bliži članovi Mortal Kombata ne kriju da jedva čekaju novi susret sa novosadskom publikom:
– Nakon dva rasprodata koncerta u klubu The Quarter odvažili smo se da pređemo u veći prostor tako da je ovo veliki izazov za nas kao bend i nestrpljivi smo da izađemo na binu i napravimo još jedan nezaboravan koncert u Novom Sadu.

Satnica koncerta:
20:00 – Otvaranje vrata
20:50 – 5 minuta slave
21:45 – Hadži prodane duše
22:45 – Mortal Kombat

Mortal Kombat je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine. Prepoznatljivi su po tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuju njihovo viđenje modernog društva i okruženja u kome živimo.

Za deset godina postojanja objavili su četiri studijska i jedan live album. Trenutno promovišu četvrto izdanje “Decenija” (Hardwired).

Ulaznice po ceni od 600 dinara (pretprodaja) možete da nabavite u Shamrock baru i na prodajnim messtima Ticket Visiion. Na dan koncerta koštaće 900 dinara.

Previous post

MALO PHOTOSHOPA ČUDA PRAVI... Slavni muzičari na fotkama sa svojim mlađim verzijama

Next post

EU Zona Promena, Ženska linija i 14 + na festivalu Slobodna Zona

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *