Home»Film»Šta bi bilo da je bilo… Možete li da zamislite Toma Seleka kao Indijanu Džonsa?

Šta bi bilo da je bilo… Možete li da zamislite Toma Seleka kao Indijanu Džonsa?

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: youtube.com printscreen
Tom Selek/ Photo: youtube.com printscreen

Indijana Džons je jedna od najprepoznatljivijih uloga u karijeri Harisona Forda, iako šešir i bič popularnog arheologa i avanturiste prvobitno nisu bili namijenjeni njemu.

Naime, Džordž Lukas je želeo Toma Seleka koji je morao da odbije ulogu jer je bio zauzet snimanjem tada popularne serije “Detektiv Magnum”.

Skoro 40 godina kasnije, poslije četiri dugometražna filma, gomile video igara i propratnih proizvoda, teško je zamisliti drugog Indijanu osim Harisona Forda.

Ali, tzv. “deep fake” montaža scena iz filmova o Indijani Džonsu, u kojima je lice Harisona Forda uverljivo zamenjeno licem Toma Seleka, postala je pravi hit na internetu, prenosi NME.

Bez obzira na to što Tom Selek u tuči s nacistima i lovu na drevne relikvije, očigledno intrigira korisnike interneta, Harison Ford nema dilemu – Indijana Džons je samo jedan.

– Niko drugi neće biti Indijana Džons! Razumijete li? Ja sam Indijana Džons. Kad ja umrem i on umire. Jednostavno je… Ovo je strava način da to saopštim Krisu Pajnu – rekao je Džons za NBC osvrćući se na glasine da bi zvezda “Čuvara galaksije” mogla da ga zameni u popularnoj franšizi.

Za sada, izvesno je da će se Ford bar još jednom vratiti Indijani Džonsu i to u petom nastavku čija se premijera očekuje 2021. godine.

Izvor: cdm.me

Previous post

MOUNT OF ARTAN FESTIVAL... Bus The Unknown Secretary i Obsidian Sea 5. novembra u Klubu Okretnica

Next post

Neozbiljni pesimisti objavili angažovani album sa stavom... Poslušajte "Pametovanje iz provincije"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *