Home»Muzika»Homeland»Harlekin predstavio novi video singl i instrumental sa predstojećeg albuma

Harlekin predstavio novi video singl i instrumental sa predstojećeg albuma

4
Shares
Pinterest Google+
Harlekin/ Photo: Facebook @harlekinbend (Milica Cvetković)
Harlekin/ Photo: Facebook @harlekinbend (Milica Cvetković)

Poslen singlova “Ljudi su ljudi” i ” Unazad” Harlekin, alt-rok/dark-pop bend iz Inđije, predstavlja još dve kompozicije koje će se naći na predstojećem izdanju koje će izdavačka kuća Menart objaviti početkom naredne godine.

“Put za Ganimed” je instrumental dark rock zvuka koji pravi uvod za album dok je “Jesen” (za nju je urađen i spot) pesma nošena jakom emocijom i energijom Jovaninog vokala.

Kao autori na svim numerama se potpisuju članovi grupe Harlekin koju čine Jovana Kovačević (vokal), Aleksandar Janković (gitara), Milan Brkić (gitara), Marko Kovačević (klavijatura), Ana Sremčević (bas), Miloš Surla (bubanj).

Pesme su snimljene u beogradskom studiju Destilerija u saradnji sa producentom Petrom Rudićem.

Harlekin/ Photo: AleX
Harlekin/ Photo: AleX

Prvi album grupe Harlekin – “Tornik” objavljen je 2017.godine, a pojavili su se i na dve kompilacije – “Svi zaJedno” (2017) i “Femixeta” (2019). 

Singlovi su imali zapažene pozicije na nekoliko regionalnih top lista, kao što su Strategija zvuka, Top lista 202, Muzika.hr singl sedmice, …

Tokom poslednje tri godine, Harlekin je svirao na velikom broju festivala u Srbiji (Koncert godine, HillsUp, Gitarijada Vojvodine…). Live nastupe smatraju svojim glavnim oružjem, a brojnost publike to i potvrđuje.

Previous post

Shay Hazan Quintet 1. novembra u SKC Kragujevac

Next post

MOUNT OF ARTAN FESTIVAL... Bus The Unknown Secretary i Obsidian Sea 5. novembra u Klubu Okretnica

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *