Home»Muzika»Homeland»TAČNO U PONOĆ, NA HALLOWEEN… Novo izdanje Tmina Recordsa: Armageddon&V.I.T.R.I.O.L. – “Witches & Fairies – Live & Unplugged”

TAČNO U PONOĆ, NA HALLOWEEN… Novo izdanje Tmina Recordsa: Armageddon&V.I.T.R.I.O.L. – “Witches & Fairies – Live & Unplugged”

7
Shares
Pinterest Google+
Photo: Facebook @armageddon.rs
Photo: Facebook @armageddon.rs

Tačno u ponoć  31. oktobra, kao i prethodne tri godine, Armageddon će da objavi novo online izdanje, ovog puta zajedno sa V.I.T.R.I.O.L.-om.

U pitanju je akustični, koncertni album, održan u SKC Fabrika u Novom Sadu 2017, gde su muzičari iz oba benda izvodili kompozicije Đorđa Letića (osnivača Armageddon-a i V.i.t.r.i.o.l.-a).

Učestvovali su poznati novosadski pevači: Zoran Šandorov (rock vokal), Marta Balaž (sopran) i Vanda Marijanski (mecosopran).

Instrumentalne solo deonice odsvirao je violinista Florijan Balaž koji je u sastavu V.I.T.R.I.O.L.-a od samog početka, 1992. godine.

Cover/ Photo: Promo
Cover/ Photo: Promo

Specijalan gost na flamenko gitari bio je Nenad Patković (grupa Šinobusi), koji je zajedno sa Đorđem Letićem (prateći vokal i gitara), odsvirao dve balade Armageddona – “Bastet” i “Back to Elfish Land”.

Za bis je izvedena renesansna kompozicija iz XVI veka “Greensleeves”, sa flamenko varijacijama na temu.

Naslovna strana albuma je delo umetnika Čabe Nemeta, koji je spojio tematiku Armageddona (Witches – veštice) i V.I.T.R.I.O.L.-a (Fairies-vile) u jednu sliku.

Kao model za vilu i vešticu, pozirala je Marijana Puškar, zaštitno lice V.I.T.R.I.O.L. Agencije, koja učestvuje u realizaciji ovog izdanja, zajedno sa Tmina Recordsom.

Album će od 31. oktobra biti postavljen na besplatno preuzimanje preko zvaničnih sajtova: armageddon.rs  i vitriol-music.com  , 

Preko navedenih sajtova možete besplatno da preuzmete i veći deo dioskografije oba benda, više od 20 izdanja u mp3 formatu.

Previous post

BIĆE SVEGA... I MALO MUZIKE... Dodela Evropskih MTV video muzičkih nagrada 3. novembra u Sevilji...

Next post

Hashima... Poznata satnica večerašnjeg koncerta u Bitef teatru

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *