Home»Headliner magazin»SADA JE STVARNO #ROKENROLSVUDA… HEADLINER DOBIO ANDROID APLIKACIJU, Instalirajte je na Google Play Store-u i najsvežije vesti iz rokenrola i urbane kulture će biti na samo jedan klik od vas

SADA JE STVARNO #ROKENROLSVUDA… HEADLINER DOBIO ANDROID APLIKACIJU, Instalirajte je na Google Play Store-u i najsvežije vesti iz rokenrola i urbane kulture će biti na samo jedan klik od vas

6
Shares
Pinterest Google+

Toliko smo se bavili Mobil Demo Festom poslednjih dana da nismo stigli ni čestito da se pohvalimo.

Ali pošto za dobre stvari nikad nije kasno, evo sad ćemo: Portal Headliner.rs sada ima i svoju android aplikaciju! Prvi među takozvanim “malim” portalima, za šta smo neizmerno zahvalni našim prijateljima iz kompanije Cubes.

U svakom slučaju, sada ćete mnogo lakše dolaziti do naših sadržaja na svojim mbolnim telefonima, tabletima i andoid uređajima i u moći ćete da u svakom momentu pratite sve značajno što se dešava na rokenrol i kulturnoj sceni u Srbiji i svetu.

Headliner aplikacija
Headliner aplikacija

Znate već da vas na portalu Headliner.rs svakoga dana čeka mnoštvo zanimljivih tema i atraktivnih fotografija, a od sada ćete njima moći da uživate i kada niste za desktop računarom, jer vesti će biti – na samo jedan klik od vas.

Android aplikaciju Headliner možete da instalirate besplatno putem Google Play Storea, ili na OVOM LINKU.

P.S.
Javite nam utiske…

Previous post

UMESTO POZIVNICE... Kolja objavio spot za "Užički heroin" pred koncerte u Beogradu i Nišu

Next post

Muzikom Za Život... Humanitarni koncert u Klubu Problem

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *