Quasarborn predstavio spot za “Sun”… Obrada Eyesburna najavljuje kompilaciju “Only We Can Solve This Problem”

0
109
Oglasi
Quasarborn/ Photo: Promo
Quasarborn/ Photo: Promo

Beogradski metal bend Quasarborn objavio je spot za “Sun”, obradu poznate numere sastava Eyesburn. “Sun” je samo jedna u nizu numera koje će se naći na predstojećoj tribute kompilaciji posvećenoj pionirima mešavine hardcorea i reggaea, a na kojoj će učestvovati i Downstroy, Discord, Riot 87, Senshi i mnogi drugi.

Objavljivanje kompilavije “Only We Can Solve This Problem” planirano za narednu godinu.

– Želeli smo da ostavimo lični pečat, a da pritom ostanemo verni samoj pesmi. Svirajući s Eyesburnom ovog leta, na dubljem nivou sam shvatio i doživeo energiju koju ovaj bend poseduje, a “Sun” mi je možda omiljena pesma iz njihovog opusa. Sve detalje i aranžmanske ideje koje smo ubacili u obradu su nastale kao rezultat džemovanja na probama i samom snimanju i ceo pristup ovom “projektu” je bio jako rasterećen, što je svima prijalo i dalo našem izražaju jednu novu dimenziju. Tihom je Eyesburn omiljeni bend, stoga ovaj poduhvat za njega ima specijalno značenje, a ja lično sam najviše uživao u osmišljavanju i snimanju vokalnih deonica – izjavio je Luka Matković.

Quasarborn/ Photo: Promo
Quasarborn/ Photo: Promo

Sam video snimak je dokumentarne prirode i uvodi nas u proces snimanja Quasarborna u njihovom studiju Citadela.

Posle ove obrade, bend planira da nastavi sa objavljivanjem numere sa predstojećeg albuma “A Pill Hard to Swallow”, čije je objavljivanje najavljeno za 24. januar 2020.

Ekipu benda Quasarborn čine: Luka Matković (vokal, gitara), Marko Danilović Tihi (bubnjevi), Miloš Tomasović (bas gitara) i Đorđe Luković (gitara).

Inače, Quasarborn je u proteklom periodu objavio i dva spota za pesme “Atlas i “Bastion” koje će se naći na predstojećem izdanju “A Pill Hard to Swallow”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime