Home»Muzika»SRPSKI ROKER “DOVEO” KLASIKE ROKA MEĐU PIRAMIDE… Evo kako zvuči akustična verzija “Wish You Were Here” na mestu gde “spavaju faraoni”

SRPSKI ROKER “DOVEO” KLASIKE ROKA MEĐU PIRAMIDE… Evo kako zvuči akustična verzija “Wish You Were Here” na mestu gde “spavaju faraoni”

10
Shares
Pinterest Google+
Sean Yox/Photo: Promo
Sean Yox/Photo: Promo

Srpski roker koji već godinama živi u Njujorku i iz “velike jabuke” gradi svetsku karijeru, Sean Yoks, odlučio je da sprovede projekat “All Time Rock”, odnosno da u Egiptu, pored večnih piramida u Gizi snimi akustični set klasika svetskog rokenrola.

Lider njujorškog benda The Streamers nedavno je posetio Kairo i odradio akustične performanse u blizini egipatskih piramida u Gizi.

Jedna od pesama koju je snimio je i legendarni hit Pink Floyda “Wish You Were Here”.

– Veći deo leta proveo sam u Grčkoj i pomislio sam da bi bila dobra ideja da na kraju dođem u Kairo i sve te čari drevne istorije konačno i osetim uživo. Tada sam došao na ideju da klasike roka nekako dovedem na ovo neverovatno mesto, raspotao sam se kakve su mogićnosti i konačno uspeo da izvedem svoju zamisao – kaže Sean i dodaje:

– Zahvaljujući ovom neverovatnom iskustvu zajedno sa bendom odlučio sam naš novi album bude posvećen ovim temama, odnosno drevnim misterijama, koje prosto prožimaju ovo neverovatno mesto.

Evo kako klasik Pink Floyda zvuči među piramidama:
Previous post

Ksenija Kuljača pokazala "Snagu" u klubu Soul Society, u sjajnoj svirci uživao i basista Faith No More

Next post

SAD JE DEFINITIVNO... Coldplay najavili novi album "Everyday Life" sa dve nove pesme

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *