Home»Film»REDITELJSKA OPSENA… Snimljene tri verzije kraja novog filma o Bondu, ni Krejg ne zna koja je prava

REDITELJSKA OPSENA… Snimljene tri verzije kraja novog filma o Bondu, ni Krejg ne zna koja je prava

4
Shares
Pinterest Google+
No Time To Die/Promo
No Time To Die/Promo

Pošto je Kari Fukunaga preuzeo rediteljsku palicu od Denija Bojla, odlučio se za neobičan poduhvat – umesto jednog završetka najnovijeg filma o Džejmsu Bondu, pod nazivom “No Time To Die”, odlučio je da snimi tri različita kraja. Cilj mu je da spreči curenje informacija u javnost.

Čak ni sam agent 007, odnosno glumac Danijel Krejg, ne zna koji je od tri snimljena završetka onaj pravi.

Ipak, kako su neki mediji otkrili, jedan od navodnih završetaka je onaj u kom Bond daje otkaz tajnoj službi kako bi živeo miran i povučen život na Jamajci, zbog čega britanska glumica Lašana Linč dobija titulu 007.

Zanimljivo je kako je pre dve sedmice na setu filma na aerodromu RAF Brize Norton, koju inače koristi kraljevska avijacija, nastala prava drama kada je filmska ekipa nekim slučajem ostavila jedan kombi s opremom na lokaciji na kojoj su snimali.

Naravno da je to u nekom trenutku postalo sumnjivo, stoga je celo područje evakuisano, dovedeni su psi obučeni za pronalazak eksplozivnih naprava, a sve zbog sumnji da se u njemu nalaze bombe.

– Sve je bilo spakovano u petak, ali na neki način jedan je kombi ostao tamo. Ne znamo ko, ali neko je prijavio sumnjivi kombi na lokaciji, nakon čega su dovedeni i psi obučeni za eksplozivne naprave kako bi dodatno proverili sve, a napravljen je i kordon i zabrana prilaska na 300 metara od kombija, dok se sve ne proveri – otkrio je izvor blizak filmskoj ekipi.

HL/Izvor: tportal

Previous post

"Efemerne konfesije" otvorile 12. Kondenz festival u Kulturnom centru Grad

Next post

"BlackJack Tango", lepo vreme i druženje... Bili smo na promociji Baninog EP-a u Berlin Monroe kafeu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *