Home»Muzika»Ksenija Kuljača pokazala “Snagu” u klubu Soul Society, u sjajnoj svirci uživao i basista Faith No More

Ksenija Kuljača pokazala “Snagu” u klubu Soul Society, u sjajnoj svirci uživao i basista Faith No More

4
Shares
Pinterest Google+

U klubu Soul Socitety sinoć je održana promocija debi albuma “Snaga” beogradske pevačice Ksenije Kuljače.

Poznata po radu sa Nevernim Bebama, za koje kaže da su njeni “muzički roditelji”, Ksenija važi za jednog od najboljih klupskih vokala.

Posle višegodišnjeg rada na autorskim pesmama, nedavno je objavila album za diskografsku kuću Kontra, koji predstavlja sjajnu mešavinu žanrova – od soft jazza do hard rocka.

“Snaga” broji osam numera i predstavlja zaokružen koncept emotivnih ispovesti kroz muziku i tekstove.

Ksenija Kuljača/ Photo: AleX
Ksenija Kuljača/ Photo: AleX

U društvu velikog broja prijatelja i kolega, Kuljača je sinoć održala mini koncert na kojem je prisutnima predstavila najpopularnije numere – “Duga od papira”, “Kao da želiš”, “Mesečar”, “Lice u ogledalu”, “Snovi u vodi”, “Sunovrat” i najveći hit po kojem je album i dobio ime – “Snaga”.

Pored Ksenije, na bini su bili: Jovan Šatrić (bubnjevi), Dragan Trnavac (bas), Grigorije Avramović (gitara) i Sloba Dragović (klavijature).

Pleme/ Photo: Promo
Pleme/ Photo: Promo

Specijalni gosti na koncertu u klubu Soul Society nastupio je bend Pleme koji predvodi fascinantna dama Marijana Olbina. Svoju prvu numeru “Iskre” bend je objavio u decembru prošle godine.

Live promociji “Snage” prisustvovao je veliki broj Ksenijinih prijatelja i kolega, a najveću pažnju izazvao je osnivač i basista grupe Faith No More.

Bili Gould, Ksenija Kuljača/ Photo: Nikola Mihaljević
Bili Gould, Ksenija Kuljača/ Photo: Nikola Mihaljević

Bili Gould je s pažnjom pratio nastup Kuljače i benda, istakavši da je beogradska muzička scena fascinatna u svojoj ponudi i različitosti.

Previous post

Stiže prvi "Peaky Blinders" soundtrack – evo kako zvuči "Red Right Hand" u verziji PJ Harvey

Next post

SRPSKI ROKER "DOVEO" KLASIKE ROKA MEĐU PIRAMIDE... Evo kako zvuči akustična verzija "Wish You Were Here" na mestu gde "spavaju faraoni"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *