Home»Muzika»Parni valjak iz Amerike poziva na koncert u Beogradu

Parni valjak iz Amerike poziva na koncert u Beogradu

4
Shares
Pinterest Google+
Parni valjak/Photo: facebook@parnivaljak, by Dario Njavro
Parni valjak/Photo: [email protected], by Dario Njavro

Članovi Parnog valjka trenutno se nalaze na uspešnoj turneji po Americi odakle su uputili video poziv fanovima da dođu na njihov veliki beogradski koncert 9. novembra (20:30) u Štark areni.

– Ma ne, ne dolazimo u Beograd sad. Dolazimo 9.11. – vidiš da smo u Americi – kaže gitarista Husein Hasanefendić Hus, dok članovi benda mašu u kameru čekajući na aerodromu let za jedan od američkih gradova.

 

Valjak je američki deo turneje “Runda 44” počeo pre nekoliko dana koncertima u Detroitu i Klivlendu, a očekuju ih nastupi danas u Vašingtonu, 25. oktobra u Čikagu i 26. oktobra u Njujorku. Potom se bend vraća kući, gde ih očekuje 2. novembra Spaladium arena u Splitu, a potom i 9. novembra – Beograd.

– Runda 44 zapravo se referira na činjanicu da su svaka turneja i album opet borba za dokazivanje. To je runda koju ponovo moramo dobiti. Tako da će u Beogradu ljudi vidjeti opet neko novo lice Valjka – najavljuje Hus.

Ulaznice za koncert “44 Runde” Parnog Valjka 9. novembra (20:30) u Beogradu na blagajni Štark arene i ostalim prodajnim mestima www.tickets.rs, koštaju 1.800 dinara za parter, dok su za tribine 1.800, 2.000, 2.500 i 2.800 dinara.

Previous post

LIFE VS. LIFE COACHING... Pozorišni komad "Zbogom stresu“ besplatno u KC Vlada Divljan

Next post

KRAJ SAGE, ILI... Stigao finalni trejler za film Star Wars: The Rise of Skywalker

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *