Home»Muzika»UBILI ROKENROL, OTKAZALI USKRS, ALI GITARE SE NE ODRIČU: The Darkness se vratili na scenu novim albumom “Easter Is Cancelled”

UBILI ROKENROL, OTKAZALI USKRS, ALI GITARE SE NE ODRIČU: The Darkness se vratili na scenu novim albumom “Easter Is Cancelled”

2
Shares
Pinterest Google+
The Darkness/Photo: facebook@thedarknessofficial
The Darkness/Photo: [email protected]

Britanski rokeri The Darkness najavili su u aprilu ove godine povratak na scenu i objavu svog šestog albuma. Album “Easter Is Cancelled” objavljen je konačno početkom oktobra njihov je prvi konceptualni album.

Iz benda poručuju da će ovim albumom istražiti ulogu muzičara u varvarskoj kulturi modernog sveta. Osim toga, tu je i njihova gotovo “božanska odgovornost” da propituju i izazivaju delove društva koji donose pravila ponašanja, delovanja i prihvaćenih vrednosti, kao što to daju do znanja u pesmi koja otvara album pod nazivom “Rock and Roll Deserves To Die”.

The Darkness/Photo: facebook@thedarknessofficial
The Darkness/Photo: [email protected]

Ljubav, gubitak, slomljena srca i njihov uobičajen, politički nekorektan, smisao za humor prožimaju celu ovu priču. Utehu konačno pronalaze u međusobnom bratstvu i prijateljstvu benda i snazi zvuka gitare, čime i zaključuju album na poslednjoj pesmi “We Are The Guitar Men”. Sudeći prema albumu koji imamo pred sobom – rock’n’roll je možda mrtav, Uskrs je možda otkazan, ali The Darkness nastavlja dalje.

HL/Izvor: music-box.hr

Previous post

Erupcija dobre energije uz Van Gogh na otvaranju novosadskog Oktoberfesta

Next post

Grupa Babe poklonila fanovima četiri nove pesme... Preuzimanje - besplatno

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *