Home»Muzika»Homeland»Maja Louis objavila socijalno angažovani spot “Molim se za tebe” i album prvenac “Buđenje”

Maja Louis objavila socijalno angažovani spot “Molim se za tebe” i album prvenac “Buđenje”

2
Shares
Pinterest Google+
Maja Louis/Photo: Ivan Mladenović, promo
Maja Louis/Photo: Ivan Mladenović, promo

Posle prethodnog singla “Život bira umetnike”, Maja Louis je konačno objavila svoj album prvenac pod nazivom “Buđenje” i ujedno novi singl i spot za pesmu “Molim se za tebe” za izdavačku kuću Lampshade Media.

Veoma angažovana pesma “Molim se za tebe” otvara ovo putovanje kroz Majine emocije, iskustva, melodije i ritmove. Spot za novi singl je režirao i producirao Dragan Jereminov koji je uspeo da miniimalističkim pristupom prenese temu ove pesme.

– Pesma “Molim se za tebe” govori o nasilju nad ženama bilo koje vrste. Na poslu, u porodici, u školi. Mentalno i fizičko zlostavljanje, manipulacija, mobing. Želim u saradnji sa Autonomnim Ženskim centrom da probudim svest devojčicama, devojkama i ženama da imaju kome da se obrate i da ne moraju da čekaju da se nešto desi da bi bile shvaćene ozbiljno. Na kraju spota se pojavljuje poruka “Nisi Sama!” i broj AŽC 080010000755 gde možeš da se javiš već kada sumnjaš u svoj sud i kada ti je poljuljano samopouzdanje –  izjavila je Maja i nadovezala se: – Dugo sam čekala ovaj dan i presrećna sam što konačno sa svima mogu da podelim svoj prvi album. Želim kroz svoju muziku da šaljem važne poruke i da se borim za ono u šta verujem. Ja sam uživala stvarajući svaku svoju pesmu a nadam se da će se i publici svideti – kaže Maja.

Maja Louis/Photo: Ivan Mladenović, promo
Maja Louis/Photo: Ivan Mladenović, promo

– Saradnja sa Majom Louis još jednom potvrđuje važnost ženskih savezništava i solidarnosti u borbi za dostojanstven život žena bez nasilja. Ispred Autonomnog ženskog centra zahvaljujemo se Maji na poverenju koje nam je ukazala i nadamo se da će poruka “Nisi sama!” doći do svih žena kojima je potrebna – do onih koje preispituje odnose u kojima se nalaze, kao i do onih koje su izložene nasilju i potrebna im je podrška. Naš SOS telefon dostupan je svakog radnog dana od 10h do 20h, poziv je besplatan iz svih mreža, a razgovor je poverljiv i može ostati anoniman ukoliko žena to želi – izjavila je predstavnica Autonomnog ženskog centra, Sanja Pavlović.

Maja ujedno sprema i vlog pod nazivom “Buđenje” koji će uskoro biti dostupan na njenom Youtube kanalu, gde će pričati o raznim životnim temama sa zanimljivim gostima.

Maja je, većim delom, autor tekstova svojih pesama ali je muziku i aranžmane radila zajedno sa svojim bratom Markom Louisom za kog kaže da je njena najveća podrška. Pored njih dvoje, na albumu su radili i Majini dragi saradnici kao što su Zoran Milenković, Andrej Andrejević, Bojana Čuljković, Miloš Čuljković, Ognjen Kostić Struka, Petar Zorkić, Goran Savić, Aleksandar Dragutinović, Nikola Jezdić, Mario Ševarac, Mima Vrbanjić, Peđa Milutinović i Nikola Kitanović.

Album “Buđenje” dostupan je na svim muzičkim servisima i na Youtubeu putem sledećeg linka:
https://lampshademedia.lnk.to/Budjenje

Previous post

LEJDI GAGA DOŽIVELA OZBILJAN PEH NA KONCERTU... Obožavalac je poneo, pa zajedno pali sa bine

Next post

Erupcija dobre energije uz Van Gogh na otvaranju novosadskog Oktoberfesta

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *