Home»Muzika»Homeland»KAD SE UDRUŽE PANONCI I NEMCI… ATHEIST RAP I DEFENDERS OF THE UNIVERSE OBJAVILI SPLIT LP ALBUM

KAD SE UDRUŽE PANONCI I NEMCI… ATHEIST RAP I DEFENDERS OF THE UNIVERSE OBJAVILI SPLIT LP ALBUM

4
Shares
Pinterest Google+
Atheist Rap/ Photo: AleX
Atheist Rap/ Photo: AleX

U godini kada obeležavaju tri decenije rada, nakon dosta čekanja, Atheist Rap su 1. oktobra konačno objavili nov materijal. On se nalazi na zajedničkom LP-ju sa nemačkim bendom Defenders of the Universe.

Na albumu se nalazi 7 novih pesama Defendersa i 6 novih pesama Ateista. Na ovom jedinstvenom izdanju svaki bend je obradio na svom jeziku po jednu pesmu iz ranijeg opusa drugog benda. Zajedničko izdanje sa Defendersima je prvi album za Atheist rap od 2015. godine, kada su objavili “Überlauf”.

Podršku ovom poduhvatu pružila je izdavačka kuća SN-Rex iz Štutgarta. Prvi objavljeni singl i spot sa ovog albuma je za pesmu “Ne bi bilo fer” na nemačkom jeziku u izvođenju momaka iz istočnog dela Baden Virtemberga.

Defenders of the Universe/Photo: facebook@defendersoftheuniverse1312
Defenders of the Universe/Photo: [email protected]

Ovo vinilno izdanje možete nabaviti u novosadskom cd-shopu Mungos u Novom Sadu.

U planu je da oba benda naredne godine promovišu nove pesme brojnim koncertima po našem regionu, zapadnoj i srednjoj Evropi.

Atheist rap su ovu celu godinu posvetili obeležavanju svog jubileja, 30 godina kontinuiranog postojanja i rada samostalnim klupskim koncertima pod nazivom “30 pesama za 30 godina – fanovi biraju, Ateisti sviraju“ koji je osmišljen na način da publika sama kreira set listu pesama, a obići će i klubive u regionu.

HL/Izvor: radiolaguna.rs

Previous post

Svirka puna energije... VIS Vrljika, Disassemble i H.C.Z u Domu omladine Kragujevac

Next post

OKTAVA VIŠE, NAJMLAĐI BEND U FINALU MOBIL DEMO FESTA: Najvažnije je da pokažemo šta znamo i publici prenesemo dobru energiju

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *