Home»Muzika»Kojoti objavili spot za pesmu “Oprosti što te volim”

Kojoti objavili spot za pesmu “Oprosti što te volim”

4
Shares
Pinterest Google+
Kojoti (Beer Fest)/ Photo: AleX
Kojoti (Beer Fest)/ Photo: AleX

Grupa Kojiti predstavila je spot za pesmu “Oprosti što te volim” sa aktuelnog četvrtog studijskog albuma objavljenog u martu ove godine.

Glavne uloge u spotu tumače Pia Vrdoljak (ćerka frontmana Kojota, Alena Marina) i Vili Gobac (sin frontmena Psihomodo Popa, Davora Gobca).

– Ta pesma nam je od početka bila centralna stvar s novog albuma i jako nam je bitna. Tako da smo režiju prepustili najboljem reditelju, a to je oduvek bio Radislav Jovanov Gonzo – izjavili su članovi benda o novom singlu i spotu.

Kojoti (Beer Fest)/ Photo: AleX
Kojoti (Beer Fest)/ Photo: AleX

– Kako kaže naziv pesme ovo je samo vizuelna asocijacija na puno mladih, pa i starijih parova koji se vole, kako se već vole. Kao da su stalno u tom obostranom začaranom krugu ljubavi, ljubomore, strasti  i mržnje. Teško im je da budu zajedno, a ne mogu jedan bez drugog – poručio je reditelj spota, Radislav Jovanov Gonzo.

Posle brojnih festivalskih nastupa ovoga ljeta po Hrvatskoj, BiH i Srbiji, pravu veliku promociju aktuelnog albuma “Sve je pod kontrolom?” spremaju 25. oktobra u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Spomenuti album rock kritika jednoglasno je proglasila najkvalitetnijim albumom u opusu Kojota (s čime se slaže i sam bend) i ocenili ga kao najbolji rock album godine u Hrvatskoj.

Kojoti (Beer Fest)/ Photo: AleX
Kojoti (Beer Fest)/ Photo: AleX

Inače, Kojoti se spremaju za snimanje dokumentarnog filma o grupi, a početak je zakazan baš za 25. oktobar na dan promocije albuma “Sve je pod kontrolom?”. Film, čiji službeni naziv još nije poznat, počinje u Tvornici i tokom naredne godine pratiće bend na nastupima.

O 25 godina Kojota pričaće bivši i sadašnji članovi, muzičari, kritičari i fanovi, a osim materijala snimljenih za potrebe dokumentarca biće korišćeno i mnoštvo dosad neprikazanih arhivskih snimaka.

Scenarista i autor filma je Jadranko Pongrac koji potpisuje desetak dokumentarnih filmova razne tematike od kojih se posebno ističe “Oči u Magli” o legendi hrvatske muzičke scene, Zdenku Franjiću.

Previous post

Jasmin Levi premijerno u Beogradu 19. novembra u Kombank dvorani

Next post

Objavljen film "Klavirsko nebo UŽIVO"... Snimak koncertne promocije kompilacije nove srpske klavirske muzike

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *