MEHANIZAM DOBRO PODMAZAN ZA FINALE MOBIL DEMO FESTA: Mi smo album već spremili, još samo da pobedimo…

0
36
Mehanizam promo
Mehanizam promo

Mehanizam je bend iz Užica nastao 2019. godine sačinjen od članova ranije aktivnih na rok sceni Srbije, ovog puta okupljenih oko novih ideja i rada na autorskoj muzici, a učeće u finalu Mobil Demo Festa biće im, izgleda, kruna stvarno ispunjene godine.

Jer, bend se takmičio na mini gitarijadi u Zrenjaninu i uspeo da se plasira u polufinale Zaječarske Gitarijade među 10 bendova iz Srbije i regiona. a potom i u finalno veče gde je imao priliku da još jednom svira pred Zaječarskom publikom, a nastupali su i na Užice moto skupu, festivalima Maglenijada Požega, PoRock – Požega, Titan demo fest – Kosjerić, Tunel fest – Užice, PriČa fest – Čačak, Plana Demofest…

Materijal za debi album je spreman, a sada postoji mogućnost i da bude objavljen za PGP RTS. Naravno, ako Mehanizam u nedelju, 20. oktobra zablista u Wurstu i pobedi u finalu Mobil Demo Festa.

Mehanizam čine Ignjat Milićević (klavijatura, vokal), Miloš Milićević (gitara), Aleksandar Tomić (bas gitara, vokal) i Marko Radovanović (bubnjevi) a za Mobil Demo Fest prijavili su se spotom za pesmu “Sunce našeg neba”.

– Motiv da se prijavimo za Mobil Demo Fest je svakako bio promocija benda što vaš portal i omogućava – kažu momci iz Mehanizma koji su u finale ušli zahvaljujući glasovima publike.

Kažu da su očekivali da će se nađu u finalu.

– Očekivali smo finale jer verujemo u svoju muziku.Nemamo tremu i jedva čekamo da se družimo sa vama i bendovima koji nastupaju.

Konkurencija im je, kažu, samo izazov da budu što bolji na bini.

– Pratili smo učesnike, a i na demo sceni se pojavljuje dosta kvalitetnih bendova za koje smo čuli zahvaljujući vašem portalu. Očekujemo uspeh i ostvarenje cilja, pobedu i snimanje debi albuma – ne kriju velike ambicije Užičani.

Mobil Demo Fest, plakat
Mobil Demo Fest, plakat

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime