Home»Mobil Music Fest»MEHANIZAM DOBRO PODMAZAN ZA FINALE MOBIL DEMO FESTA: Mi smo album već spremili, još samo da pobedimo…

MEHANIZAM DOBRO PODMAZAN ZA FINALE MOBIL DEMO FESTA: Mi smo album već spremili, još samo da pobedimo…

5
Shares
Pinterest Google+
Mehanizam promo
Mehanizam promo

Mehanizam je bend iz Užica nastao 2019. godine sačinjen od članova ranije aktivnih na rok sceni Srbije, ovog puta okupljenih oko novih ideja i rada na autorskoj muzici, a učeće u finalu Mobil Demo Festa biće im, izgleda, kruna stvarno ispunjene godine.

Jer, bend se takmičio na mini gitarijadi u Zrenjaninu i uspeo da se plasira u polufinale Zaječarske Gitarijade među 10 bendova iz Srbije i regiona. a potom i u finalno veče gde je imao priliku da još jednom svira pred Zaječarskom publikom, a nastupali su i na Užice moto skupu, festivalima Maglenijada Požega, PoRock – Požega, Titan demo fest – Kosjerić, Tunel fest – Užice, PriČa fest – Čačak, Plana Demofest…

Materijal za debi album je spreman, a sada postoji mogućnost i da bude objavljen za PGP RTS. Naravno, ako Mehanizam u nedelju, 20. oktobra zablista u Wurstu i pobedi u finalu Mobil Demo Festa.

Mehanizam čine Ignjat Milićević (klavijatura, vokal), Miloš Milićević (gitara), Aleksandar Tomić (bas gitara, vokal) i Marko Radovanović (bubnjevi) a za Mobil Demo Fest prijavili su se spotom za pesmu “Sunce našeg neba”.

– Motiv da se prijavimo za Mobil Demo Fest je svakako bio promocija benda što vaš portal i omogućava – kažu momci iz Mehanizma koji su u finale ušli zahvaljujući glasovima publike.

Kažu da su očekivali da će se nađu u finalu.

– Očekivali smo finale jer verujemo u svoju muziku.Nemamo tremu i jedva čekamo da se družimo sa vama i bendovima koji nastupaju.

Konkurencija im je, kažu, samo izazov da budu što bolji na bini.

– Pratili smo učesnike, a i na demo sceni se pojavljuje dosta kvalitetnih bendova za koje smo čuli zahvaljujući vašem portalu. Očekujemo uspeh i ostvarenje cilja, pobedu i snimanje debi albuma – ne kriju velike ambicije Užičani.

Mobil Demo Fest, plakat
Mobil Demo Fest, plakat
Previous post

Tvrda svirka, tvrde reči... Bolesna štenad imaju novi singl

Next post

PRESEDAN... Bukerovu nagradu za 2019. "podelile" Margaret Atvud i Bernandin Evaristo

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *