Home»Muzika»Lira Vega Big Band 19. oktobra u Knap Clubu

Lira Vega Big Band 19. oktobra u Knap Clubu

4
Shares
Pinterest Google+
Lira Vega Big Band/ Photo: Promo (Knap Club)
Lira Vega Big Band/ Photo: Promo (Knap Club)

Ove subote, 19. oktobra u Knap Clubu nastupiće Lira Vega Big Band nastao kao produkt večne zaljubljenosti u stvaralaštvo Lira Vege.

Novoformirani Big Bend pored Zoje Borovčanin i Vladimira Vlace Đorđevića čine dva specijalna muzičara: Dušan Petrović na saksofonu, flauti i melodici i Dejan Vučetić Vuča na usnoj harmonici i vokalu.

U Knapu, bend će svirati pesme sa prva tri albuma “Lira Vega” (2004), “Sreća i ljubav” (2009), “Duhovi” (2015), kao i premijerno nekoliko novih pesama sa albuma u nastajanju radnog naziva “Posledice rada”.

Lira Vega je beogradski bend koji čine Vladimir Đorđević i Zoja Borovčanin. Do sada su objavili tri studijska albuma, održali mnoštvo nastupa u Srbiji, regionu i Evropi, i osvojili nekoliko lokalno i regionalno relevantnih nagrada.

Svirka u Knap Clubu počinje oko 22:00 časa, a ulaznice po ceni od 400 dinara (pretprodaja) možete da kupite u Yugovinylu (Cetinjska 15). Na veče koncerta cena će da iznosi 500 dinara.

 

Previous post

Tramp ismeva autorska prava... Koristio "We Will Rock You" u spotu za kampanju, posle reakcije grupe Queen ga uklonio, ali... on je sebi završio posao

Next post

Magija muzike usred magije Rtnja... Ana Avramov objavila video singl "Open Heart"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *