Home»Muzika»Fan Guns N’ Roses dobio doživotnu… zabranu ulaska na njihove koncerte. Tvrdi da nije kriv…

Fan Guns N’ Roses dobio doživotnu… zabranu ulaska na njihove koncerte. Tvrdi da nije kriv…

4
Shares
Pinterest Google+
Guns N` Roses/Photo: YouTube printscreen
Guns N` Roses/Photo: YouTube printscreen

Jedan od odanijih fanova Guns N’ Roses, koji je prisustvovao čak 32 njihova koncerta, a koncert u Wičiti u Kanzasu trebalo je da bude njegov 33. navodno je izbačen iz reda na ulasku i rečeno mu je da mu je za sva vremena zabranjen ulazak na koncerte Gunsa.

Rik Dunsford je aktivni učesnik na službenim forumima benda i poznati trgovac neobjavljenim snimcima, a zbog toga je potencijalno i došao na radar benda. Jedna od njegovih akvizicija je i kolekcija od 19 diskova neobjavljenih “Chinese Democracy” demo snimaka, a kada su neki od njih procurili na internet, izgleda da je Dunsford postao žrtveno janje.

Kao strastven i prepoznatljiv obožavalac, bio je izuzetno aktivan online i objavio je da ide na koncert u Wičiti što je obezbeđenju Gunsa dalo priliku da ga identifikuje i izbaci.

Očajni Dunsford se obratio uredništvu muzičkog portala Consequences of Sound da prenese priču o ovom incidentu.

– Moje ime je Rik Dunsford. Ogroman sam obožavlacj Guns N’ Roses! Gledao sam ih uživo 32 puta, imam istetovirane autograme članova benda, a čak sam i sina nazvao AXL. Molim vas pregledajte linkove nedavnog događaja koji se odigrao u Wičiti u Kanzasu prošlog ponedeljka.

Uredništvo Consequences of Sound se obratilo menadžmentu benda, ali još nisu dobili odgovor. U nastavku možete pogledati Dunsfordov susret s obezbeđenjem Gunsa.

HL/Izvor: sound-report.com

Previous post

OD "ABER DOJDE DONKE", DO "TALASNE DUŽINE"... Objavljena kompilacija "Leb i sol - Greatest Hits Collection"

Next post

Nikad, nikad, nikad dosadno... Objavljena kompilacija "Never Boring" sa solo pesmama Fredija Merkjurija

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *