Home»Muzika»Tramp izvređao Brusa Springstina i ponovo bez dozvole koristio Prinsovu muziku

Tramp izvređao Brusa Springstina i ponovo bez dozvole koristio Prinsovu muziku

4
Shares
Pinterest Google+
Dolad Tramp, Brus Springstin/Photo: facebook
Dolad Tramp, Brus Springstin/Photo: facebook

Američki predsednik Donald Tramp izvređao je Brusa Springstina i još neke poznate muzičare, istovremeno prekršivši obećanje da će prestati da koristi pesmu Prinsa.

Tramp je, naime, govorio na mitingu kampanje u Mineapolisu 9. oktobra, a iza njega se čula numera “Purple Rain”, iako je garantovao da se to neće dogoditi.

– Nisu mi trebali Bijonse i Džej Zi, nije mi trebao ni mali Bruse Springstin – rekao je Tramp, pozivajući se na pobedu na izborima 2016. godine. On je nastavio da bez argumenata kritikuje Springstinove nastupe na skupovima Hilari Klinton, rekavši da The Boss “odsvira dve pesme, a zatim ode… i svi odlaze sa njim. A onda i dalje govori pred istom groznom publikom. Najluđa stvar koju sam video”.

 

Prinsova zadužbina reagovala je na činjenicu da je Tramp prekršio obećanje koje je dao pismemo, i koje se objavili na svom tviteru:

“Predsednik Tramp pustio je večeras “Purple Rain” tokom kampanje u Mineapolisu, uprkos tome što je pre godinu dana potvrdio da u kampanji neće koristiti Prinsovu muziku”, navedeno je u njihovoj izjavi. “Mi nikada nećemo dati dozovlu predsedniku Trampu da koristi Prinsove pesme”.

 

Prošle godine Springsien je opisao predsednika kao “duboko oštećenog” i “opasnog”.

– Osećam da su ljudi pod pritiskom, ponekad iz razloga sa kojima se ne slažem, ali nesrećan sam zbog toga – rekao je. – Njihov način života je ugrože, njihova egzistencija je ugrožena. A možda baš to objašnjava Trampa Možda i ne, ali… to je uvek bio deo američke priče.

Tramp je još 2012. godine napao Springstina zbog otvorene podrške kampanji za reizbor tadašnjeg predsednika Baraka Obame.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Previous post

Kritičari Guardiana odabrali najbolji film 21. veka... za sada

Next post

Džejn Fonda uhapšena tokom protesta protiv klimatskih promena ispred Kapitola

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *