Home»Muzika»Mortal Kombat DVD izdanjem najavio veliki novosadski koncert

Mortal Kombat DVD izdanjem najavio veliki novosadski koncert

4
Shares
Pinterest Google+
Mortal Kombat/Mortal Kombat promo
Mortal Kombat/Mortal Kombat promo

Posle dva rasprodata koncerta u klubu The Quarter prethodnih godina, Mortal Kombat odlučio je da ode korak dalje i ove godine novosadsku publiku, kao i onu iz drugih mesta, pozove na druženje na najvećem do sada koncertu u Novom Sadu, u Hali 6 na Novosadskom sajmu.

U subotu, 2. novembra, oriće se hala hitovima koji su odavno učvrstili svoje mesto na koncertnoj setlisti, a uvertiru u sve ovo bend je napravio četrdesetominutnim DVD izdanjem koji predstavlja retrospektivu jubilarnog “Antievrovizijskog koncerta” održanog u maju ove godine u Hali sportova “Ranko Žeravica”.

Koncert u Novom Sadu deo je jesenje turneje koju Mortal Kombat započinje u Kragujevcu, a obuhvatiće i Šabac i Požarevac. U novosadskoj Hali 6 pridružiće im se i gosti koji će uskoro biti najavljeni. Ulaznice se mogu nabaviti preko Tickets prodajne mreže online i na još 13 mesta u Novom Sadu (CD Shop Mungos, OMV pumpe, Delfi knjižare…).

Prvi kontigent ulaznica u pretprodaji košta 600 dinara.

Mortal Kombat je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Za deset godina postojanja objavili su četiri studijska albuma i jedan album uživo. Mortal Kombat trenutno promoviše svoj četvrti studijski album “Decenija” koji su objavili za izdavačku kuću Hardwired, a isti se može besplatno preuzeti na zvaničnoj internet prezentaciji benda: www.mortalkombatbend.com.

Previous post

VALJALO BI PROBATI... I Alice In Chains najavili brendirani burbon, odležao u bačvama tekile...

Next post

Wellcome to the Hotel California... again, and again, and... The Eagles najavili novu turneju. Pogodite šta će svirati...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *