LP Duo… Koncertna promocija albuma “Duality” 11. oktobra u novosadskoj Sinagogi

0
106
Oglasi
LP Duo/ Photo: Promo (Universal Music Serbia)
LP Duo/ Photo: Promo (Universal Music Serbia)

Sonja Lončar i Andrija Pavlović, poznatiji kao LP Duo, predstavili su nedavno prvi album “Duality” sa šest autorskih kompozicija pisanih za izvođenje na hibridnim klavirima.

Nove kompozicije LP Duo će izvesti 11. oktobra u Sinagogi u Novom Sadu, gde će ponovo da nastupe posle 12 godina.

Pored striming servisa, album je dostupan i na ploči i CD-u, pa će posetioci koncerta oba izdanja moći da kupe na licu mesta i to po promotivnim cenama, a pose koncerta biće organizovano druženje sa Sonjom i Andrijom i potpisivanje ploča i diskova.

LP Duo/ Photo: Marko Milovanovic (Universal Music Serbia)
LP Duo/ Photo: Marko Milovanovic (Universal Music Serbia)

– Kao LP Duo, do sada smo svirali kompozicije drugih kompozitora, a sada je to nešto naše. Pritom, ograničavamo se od potencijalne mogućnosti da nam neko kaže kako smo ili kako je trebalo da izvedemo neku kompoziciju po pitanju stila, izvedbe… Naravno, sama interpretacija je živa stvar i izvoditi različitu muziku je jako kreativno, ali interpretacija svoje muzike je nešto posebno – tu opet nailazimo na momenat dualnosti između komponovanja i izvođenja komponovanog, kada dajete nešto više sebe – objašnjavaju Sonja Lončar i Andrija Pavlović.

Motiv dualnosti javlja se i u njima karakterističnom spoju digitalnog i akustičnog, tehnologije i kreacije, dok LP Duo donosi jedinstvenu inovaciju u komponovanju i izvođenju nove klavirske muzike.

Ulaznice za koncert se možete da kupite u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2) i u holu Sinagoge na dan koncerta (dva sata pred početak).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime