Home»Muzika»Billie Joan singlom i spotom za pesmu “Selfless” najavila drugi album

Billie Joan singlom i spotom za pesmu “Selfless” najavila drugi album

5
Shares
Pinterest Google+
Billie Joan/Photo: printscreen
Billie Joan/Photo: printscreen

Splitska kantautorka Billie Joan potrudila se da ponovo izazove pažnju javnosti. Nakon što je 2017. objavila video spot za pesmu “Barren Land”, u koji je ubacila hrvatskog premijera (i to bez prethodne konsultacije s njim), ovog puta je uhvaćena kako, zajedno sa vernim saučesnikom, Dominikom Belančićem, devastira cveće i drveće u parku Ribnjak u Zagrebu.

Reč je, zapravo, bila o promociji singla “Selfless”, kojim Billie najavljuje istoimeni predstojeći album, drugi po redu u karijeri. Na “poprištu” su se zatekli i studenti iz Holandije koji su, u krivo vreme i na krivom mestu, završili u spotu, “naterani” da pevaju refren na engleskom, jer ipak je to, kako kaže Billie – svetski jezik. A kad je već tako, evo i njihovih imena:  Melchior Beernink, Oscar de Leeuw, Michelle Lambertus, Nina Winkel, Lukas Wagterveld, Myrthe de Beer, Liz Lambooij, Jelle Thissen, Jiska Antonis, Sanne Donkers, Joëlle Manders, Jody Scholten, Lotte Raeds, Dongcai Roelofs, Loes van de Weijer, Pien van Iersel, Daniëlle Peeters i Lisa Strengers.

Billie Joan/Photo: printscreen
Billie Joan/Photo: printscreen

Sve u svemu, Billie veruje da će i ovaj singl biti jednako popularan kao i prethodni, “Barren Land” koji je izašao 2017.

Inače, autor spota, Dominik Belančić je nezavisni filmaš iz Sinja koji je radio spotove za Darkvud, M.O.R.T., Eto i naravno Billie Joan.

Pogledajte spot za “Selfless”:

 

Previous post

Gavrilo Princip je ponovo među nama... Veliki povratak kultnih smederevskih pankera

Next post

Thrillseeking Polymers koncertom u SKC Kragujevac predstavljaju debi album "Dusk of monorhythm"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *