Home»Muzika»Homeland»Sa prave strane ogledala… Kezz predstavila novi video singl “Nasmejan”

Sa prave strane ogledala… Kezz predstavila novi video singl “Nasmejan”

5
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Mlada kantautorka Tamara Ristić Kezz predstavila je novi video singl “Nasmejan”. Spot je snimljen sa instalacijom “Ogledala” umetničkog kolektiva Polimorf, koju su imali priliku da vide posetioci festivala Dev9t.

– Za spot sam imala nekoliko ideja koje su izbledele kada sam na Dev9t ugledala jednu od omiljenih instalacija sa prethodnog izdanja festivala. Sviđa mi se priča sa “Ogledalima” jer sam, igrajući se sa njima, osetila kako reflektuju tu slobodu kojom pesma odiše – kaže Tamara.

Produkciju videa radio je Studio CUT!, uz tehničku i umetničku podršku festivala Dev9t. Tamara je i ovog puta autorka teksta i muzike, a pridružili su joj se Vlada Bojić na gitari i Miloš Batoćanin koji je radio mix i master pesme.

– Pesma je nastala u periodu kada sam odlučila da preispitam svoje predstave o ljubavi i pronađem sopstveni ideal u kreiranju iste. U toku jedne martovske večeri, svirajući na klavijaturi okrenuta ka terasi sa koje se pogled proteže dalje od Dunava, sve do Vojvođanske ravnice u kojoj sam rođena, razmišljanja sam pretočila u najintimniju pesmu koju sam iskomponovala do sad. Nakon toga na njoj nisam radila, niti sam je preslušavala čitavih godinu dana, a za to vreme sam učila produkciju u programu Ableton i posvetila se nastupima u klubovima. Sve to je uticalo na kreiranje novog zvuka, koji se dosta razlikuje od prethodnog albuma – izjavila je Tamara Kezz.

Previous post

Još jedna cigla u zidu, ali posebna... London obeležio mesto na kojem se okupio legendarni bend Pink Floyd

Next post

Unuka Čarlija Čaplina snima dokumentarni film o dedi

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *