Home»Film»PLAKAT KOJI GOVORI SVE… Ovako je zvanično najavljen film “No Time To Die”, poslednji u kojem će Krejg glumiti Bonda

PLAKAT KOJI GOVORI SVE… Ovako je zvanično najavljen film “No Time To Die”, poslednji u kojem će Krejg glumiti Bonda

5
Shares
Pinterest Google+
Danijel Krejg/No Time To Die, promo
Danijel Krejg/No Time To Die, promo

Dugo očekivani plakat za novi film o Džejmsu Bondu “Nije vreme za umiranje” (No time to die) objavljen je na društvenim mrežama povodom obeležavanja Dana Džejmsa Bonda koji je juče proslavljen u celom svetu.

Na plakatu se vidi Danijel Krejg, koji u novom filmu igra agenta 007, kako sumorno gleda u daljinu. Krejg je u fraku, a iza njega se nalazi plavi zid.

 


View this post on Instagram

Celebrate #JamesBondDay with the first poster for #NoTimeToDie #Bond25

A post shared by Universal Pictures UK (@universalpicturesuk) on

Preko većeg dela plakata belom bojom je ispisan naslov filma, koji će početi da se prikazuje u aprilu sledeće godine.

Film režira Keri Fukunaga, a pored Krejga, glavne zvezde su Rejf Fajns, Remi Malek, Rori Kinir, Ben Višou, Naomi Haris, Lea Sjedo i Džefri Rajt, prenosi CNN.

Željno očekivani novi film iz serije filmova o Džejmsu Bondu poslednji je u kojem će slavnog agenta igrati Danijel Krejg.

Tokom snimanja, koje je nedavno završeno u Italiji, ekipa je imala dosta nezgoda, pa je tako u maju Krejg na setu povredio članak zbog čega je projekat morao da bude pauziran.

Film je većim delom sniman u Londonu i na Jamajci, ali i u Norveškoj i Italiji.

Zaplet 25. filma iz ove franšize je ranije obelodanjen. Tajni agent 007, nakon što se penzionisao vodi miran život na Jamajci, ali se to prekida kada mu prijatelj iz CIA zatraži pomoć u spašavanju kidnapovanog naučnika. To ih vodi na trag zlikovca koji poseduje opasnu novu tehnologiju.

HL/Izvor: telegraf.rs

Previous post

BOEMSKA RAPSODIJA U SPRINGFILDU... Homer u novoj epizodi Simpsonovih kao Fredi Merkjuri

Next post

The Who objavili singl "All This Music Must Fade", posvećenu svim autorima koji su optuženi da su ukrali nečiju pesmu...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *