Đuskanje ipak pomaže… Buč Kesidi u novembru stiže u novosadski MKC Petefi Šandor

0
55
Photo: Promo
Photo: Promo

Buč Kesidi, trenutno jedan od najpopularnijih mladih bendova na domaćoj sceni dolazi u Novi Sad u sklopu promocije novog albuma koji 21. novembra objavljuje izdavačka kuća Kontra.

Buč Kesidi je levoruki indi rokenrol elektro disko duo iz Pančeva. Iza sebe imaju jedan album “Posesivno-ospulsivni hospul” koji prati pet video singlova među kojima su “Jaa (imam plaan)”, “Draga?”, “Kafe aparat” i niz koncerata po regionalnim klubovima i festivalima, među kojima su i Main Stage EXIT festivala, Arsenal Fest i Beer Fest.

Buč Kesidi/ Photo: Promo (Kontra)
Buč Kesidi/ Photo: Promo (Kontra)

Krajem prošle godine objavili su “Nema ljubavi u klubu”, prvi singl sa predstojećeg drugog albuma, koji obeležava prelazak benda na moderniji i više elektronski zvuk.

Singl je doneo veliki odziv kod publike kao i pozitivne kritike na svim regionalnim top listama (Balkanrock, Tegla.rs, Muzika.hr, BeforeAfter, Strategija zvuka…).

Naredni singlovi koji su objavljeni – “Đuskanje ne pomaže” i “TIHO”, dobili su još bolje kritike i potvrdili težnju benda ka komercijalnom i umetničkom uspehu u radu na drugom albumu.

Ulaznice za koncert benda Buč Kesidi 30. novembra u MKC Petefi Šandor biće u prodaji od ponedeljka 07. oktobra po ceni od 500 dinara putem Gigstix prodajne mreže i u CD šopu Mungos.

Ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta cena će iznositi 700 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime