Home»Muzika»PODVODNI KONCERT GRUPE KISS… Sviraju za fanove i – ajkule

PODVODNI KONCERT GRUPE KISS… Sviraju za fanove i – ajkule

3
Shares
Pinterest Google+
Kiss/Photo: facebook@KISS
Kiss/Photo: [email protected]

Čuvena američka rok grupa Kiss održaće u novembru u Australiji podvodni koncert, a sviraće za velike bele ajkule i osam obožavalaca u maloj podmornici.

Posle 50-godišnje karijere tokom koje su nastupali širom sveta, članovi benda će 18. novembra otputovati do obala južne Australije.
Grupa će ostati na palubi broda, a obožavaoci će sa drugog plovila biti spušteni u podmornici ispod površine mora u području poznatom po ajkulama.

Kiss će svirati koristeći podvodne zvučnike, a zvuk će moći da čuju obožavaoci pod vodom, kao i ajkule.

– U početku sam bio iznenađen idejom, ali su mi objasnili da ajkule privlače niske frekvencije i da ih tako privlači i rokenrol – rekao je pevač i gitarista benda Pol Stenli.

Ulaznice za ovaj događaj, prvi ovakve vrste, koštaju samo 50 dolara, što je upola jevtinije od najjevtinijih ulaznica za klasične koncerte grupe Kiss, a prihod će ići u dobrotovorne svrhe.

Koncert će biti održan u Indijskom okeanu kod Port Linkolna u južnoj Australiji. Članovi grupe biće potpuno našminkani i obučeni u svoje preprepoznatljive kostime.

Koliko god neobično zvučalo, podvodni koncerti nisu novost, jer se na Floridi Podvodni muzički festival održava već 35 godina.

HL/Izvor: novosti.rs

Previous post

The War Is On... u novom spotu poručuje Nemesis, najavljujući istoimeni debi album

Next post

SOKOJ ODLUČIO: Popusti za male emitere

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *