Home»Mobil Demo Fest»JOŠ IMA VREMENA ZA PREKORET… U ponoć ćemo saznati koja su dva benda prvi FINALISTI MOBIL DEMO FESTA

JOŠ IMA VREMENA ZA PREKORET… U ponoć ćemo saznati koja su dva benda prvi FINALISTI MOBIL DEMO FESTA

5
Shares
Pinterest Google+

Nekoliko sati je samo ostalo do završetka glasanja, tačnije lajkovanja, kojim će publika odlučiti koja će dva se dva benda naći u velikom finalu Mobil Demo Festa.

Zato je sada najvažnije da lajkujete svoje favorite na našem YouTube kanalu ili FB profilu, jer možda baš vaš lajk nekoga deli od finala zakazanog za 20. oktobra u Wurst Platzu. A pobednika te većeri, da podsetimo, čeka snimanje debi albuma za PGP RTS i nastup na Arsenal festu naredne godine. Pored toga, obezbeđen je i kompilacijski album za pet finalista, gitara i pojačalo za najboljeg gitaristu, mikrofon za najboljeg pevača….

Dakle, noćas ćemo saznati imena dvoje finalista, a ostala tri će saopšiti naš žiri u narednih 48 časova.

A onda se spremamo za nezaboravnu žurku u Wurstu, finale Mobil Demo festa, treći rođendan portala Headliner.rs i… jedno veliko iznenađenje.

Evo gde i kako možete da glasate za svoje omiljene takmičare:

NA KLIK DO DEBI ALBUMA… POGLEDAJTE SPOTOVE SVIH UČESNIKA MOBIL DEMO FESTA I GLASAJTE ZA ONE KOJI VAM SE NAJVIŠE SVIĐAJU

Previous post

Pred treći deo regionalne turneje Marko Louis fanovima poklonio zanimljiv koncertni snimak... a uskoro stiže - "Sloboda"

Next post

GREŠNICI, BEST BEFORE CRCB I SORABI MEĐU "100 HILJADA MUZIČARA ZA PROMENE"… U URMUS-u održan srpski koncert za bolju budućnost planete

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *