Home»Muzika»Roker je besan: Njih dve tresu gu*icama, a mi koji sviramo, mi smo nebitni…

Roker je besan: Njih dve tresu gu*icama, a mi koji sviramo, mi smo nebitni…

4
Shares
Pinterest Google+
Di Snajder/Photo: @facedeesnider
Di Snajder/Photo: @facedeesnider

Dženifer Lopez i Šakira biće glavne zvezde finala Super boula, a roker iz grupe Twisted Sister ovako je ocenio tu odluku organizatora:

– Znači, Džej Lo i Šakira za poluvreme? Još jednom, svedoci smo toga kako rokenrol trese stadione svake nedelje, tokom svake utakmice, a onda bude preskočen kada su u pitanju živi nastupi – napisao je Di Snajder na Twitteru.

Istina, rokenrol muzika uglavnom se pušta tokom pauza ovakvih utamica, ali se za poluvreme Super boula obično angažuju pop izvođači.

– Ne želim da kritikujem njih dve, ali frustriran sam činjenicom da se rokenrol pušta publici na stadionima, a onda se ignoriše kada je vreme za finale. Izgleda da mi rokeri ne tresemo dovoljno gu*icama – napisao je on.

 

Snajder je skromno dodao da ne pokušava na ovaj način da se “ugura” za nastup.

– Priznajem, ja nisam dovoljno popularan za tu tezgu. Ali, gde su AC/DC? Gde je Metallica? A Foo Fighters? Možda Guns’N’Roses – nabrojao je on bendove koji bi “zatresli” stadion.

 

Inače, Metallica je ovog vikenda objavila da otkazuje sve predstojeće nastupe jer je frontmen Džejms Hetfild, posle 18 godina, ponovo na lečenju od zavisnosti.

HL/Izvor: mondo.rs

Previous post

Manu Čao u Nišu 19. oktobra u akustičnom izdanju

Next post

Američki psychobilly bend Tiger Army objavio spot za "Devil That You Dont Know" sa novog albuma "Retrofuture"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *