Home»Muzika»ROK HEDONIZAM U “AVLIJI KRAJ PUTA”… Šmekerska svirka Van Gogha na prvom Wurst Platz Music Festu u Zrenjaninu

ROK HEDONIZAM U “AVLIJI KRAJ PUTA”… Šmekerska svirka Van Gogha na prvom Wurst Platz Music Festu u Zrenjaninu

4
Shares
Pinterest Google+
Van Gogh u Zrenjaninu/Photo: facebook@musicvangogh
Van Gogh u Zrenjaninu/Photo: [email protected]

Poručujući prisutnima – “Čuvajte ovaj hram hedonizma”, na kraju sjajnog koncerta Van Gogha u petak veče u Zrenjaninu, tokom uvodne večeri prvog Wurst Platz Music Festa, frontmen Zvonimir Đukić Đule je na najlepši način oslikao impresiju veoma dobre zabave u “avliji kraj puta”, to jest, pored glavne magistrale u centru grada na obalama Begeja.

Utisku fino upakovane u šareni papir muzičke priče, uz brundanje moćnih motora, značajno su doprineli rasvirani članovi Black Meetallica Trubute benda, zvezde večeri Van Gogh, kao i uvodni Empathy Soul Project. Šmekerski, “na filing” kako se kaže, spontano su se uklopili u ambijent dobro popunjenog dvorišta, sa više od 1.000 duša, istinskih i iskrenih poklonika tvrde, energetski nabijene rokenrol svirke.

Zvonimir Đukić Đule je, raspoložen i fasciniran mirnoćom banatskih sokaka, uz pozdrav fanovima koncert  otvorio rečima:

– Moja gitara je poreklom iz Zrenjanina. Farbana je u nekadašnjoj fabrici nameštaja. Volim ovu gitaru, volim ovaj grad i jedan aplauz za Fabriku nameštaja.

Van Gogh u Zrenjaninu/Photo: facebook@musicvangogh
Van Gogh u Zrenjaninu/Photo: [email protected]

Đule je, zatim, od devojke koja je prodavala cveće i koju je doveo na binu, kupio desetak ruža, koje je podelio obožavateljkama u prvom redu.

Insistiram da ruže budu plaćene – dodao je roker, a zatim u prepoznatljivom stilu na binu popeo i šestogodišnju preslatku devojčicu Đinu iz Melenaca, koja je sa bakom i roditeljima došla na festival.

– Sada si redovni član rokenrol kluba – obratio se devojčici kojoj je poklonio bedž i poželeo joj da se lepo provede i uživa u svirci.

HL/Izvor: novosti.rs

Previous post

ISTORIJA HOLIVUDA... Ekipa na ovoj fotki zajedno ima pet Oskara i - 387 godina

Next post

MUZIKA SVAKE GODINE POSTAJE SVE MRAČNIJA... i to nije slučajno. Ali nije ni loše...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *