Home»Muzika»Homeland»Pred treći deo regionalne turneje Marko Louis fanovima poklonio zanimljiv koncertni snimak… a uskoro stiže – “Sloboda”

Pred treći deo regionalne turneje Marko Louis fanovima poklonio zanimljiv koncertni snimak… a uskoro stiže – “Sloboda”

4
Shares
Pinterest Google+
Marko Louis/Photo: Bojan Stevanovic
Marko Louis/Photo: Bojan Stevanovic

Marko Louis novim singlom “Ninana” najavio je treći serijal regionalne turneje pod nazivom “Beskraj Tour by Barcaffe” gde će, za sad, posetiti devet gradova, a pored novog singla sjajni muzičar je fanove počastio i koncertim snimkom “Marko Louis Espresso Session by Barcaffe” koji je snimljen u intimnom ambijentu Dorćol Platza.

Pesma “Ninana” najavljuje njegov četvrti studijski album koji će se zvati “Sloboda”. Muziku za pesmu “Ninana” potpisuje Marko Louis a aranžman je urađen u saradnji sa Markovim kumom Nikolom Jezdićem. Tekst je napisao Stihomir Klepić, član sarajevske grupe Helem Nejse sa kojima Marko već nekoliko godina sarađuje i stvara.

Spot za novu pesmu je animiran i ilustracije talentovane Katarine Baćević pričaju ovu slatku, na kraju i malo tužnu ljubavnu priču. Katarina je režirala i radila ilustraciju ovog spota, a Nikola Filipović je bio zadužen za animaciju i montažu.

– Ninana je jedna malo drugačija ljubavna priča – napisao je Marko Louis na društvenim mrežama i time dodatno privukao ljude da odgledaju spot i poslušaju pesmu.

Pored nove pesme koju je objavio za PGP, Marko Louis na Youtube je postavio i svoj novi koncertni snimak pod nazivom “Marko Louis Espresso Session by Barcaffe” kojim ujedno najavljuje početak svoje Balkanske turneje. Marko je na ovom koncertu predstavio svoje poznate pesme u drugačijem svetlu u akustičnoj izvedbi u intimnom ambijentu, uz kafu i kolač.

– Ovaj projekat je jedan od omiljenih koje sam do sada pripremao. Jedinstven je osećaj izvoditi pesme uz veliki bend sa gudačkim sastavom. Pesme su dobile novu dimenziju, a nema ništa lepše kada ti je publika na metar od tebe i osetiš i vidiš svaku emociju – rekao je Marko.

Treći serijal regionalne turneje počinje 15. novembra u Banjalucii u Narodnom pozorištu RS a nakon toga sledi prvi koncert u Makedoniji 28. novembra u Skoplju. 29.novembra Marko nastavlja put za Niš u Dom Vojske i poslednji koncert u ovoj godini koji će biti održan u Somboru u Narodnom pozorištu.

– Nastavlja se beskrajna turneja i posećujem svake godine više gradova. Mnogo sam srećan što imam mogućnost da delim svoju muziku, energiju i emocije sa publikom širom bivše Jugoslavije. Uskoro objavljujemo datume i za Novi Sad, Sarajevo, Ljubljanu, Zagreb i Beograd.

Previous post

IZNENAĐUJUĆI REZULTATI GLOBALNOG ISTRAŽIVANJA O NAVIKAMA SLUŠANJA MUZIKE... Rock je popularniji od hip hopa, metal u Top 10! Evo koji su najpopularniji žanrovi u svetu...

Next post

JOŠ IMA VREMENA ZA PREKORET... U ponoć ćemo saznati koja su dva benda prvi FINALISTI MOBIL DEMO FESTA

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *