Home»Muzika»DŽEJMS HETFILD NA REHABILITACIJI… Metallica otkazala deo turneje

DŽEJMS HETFILD NA REHABILITACIJI… Metallica otkazala deo turneje

4
Shares
Pinterest Google+
Džejms Hetfild/ Photo: Facebook @metallica
Džejms Hetfild/ Photo: Facebook @metallica

Metallica je objavila da je frontmen Džejms Hetfild, koji se godinama bori sa problemima zavisnosti, ponovo otišao na rehabilitaciju, primoravši bend da otkaže predstojeće nastupe u Australiji i na Novom Zelandu u okviru WorldWired turneje.

U izjavi su dodali detalje o tome kako fanovi na tim lokacijama mogu zatražiti povraćaj novca, dok je bend obećao da će u nekom momentu objaviti nove datume koncerata.

U poruci na njihovoj Facebook stranici pod nazivom “A Note From Lars, Kirk, and Rob” Metallica je saopštila:

“Iskreno nam je žao što obaveštavamo naše fanove i prijatelje da moramo da odložimo svoju predstojeću turneju po Australiji i Novom Zelandu. Kao što većina vas verovatno zna, naš brat Džejms bori se sa zavisnošću dugi niz godina. Sada je, nažalost, morao ponovo da uđe u program lečenja kako bi ponovo radio na svom oporavku.

U nameravamo da dođemo u vaš deo sveta čim njegovo zdravlje i raspored dozvole. Obavestićemo vas čim budemo mogli. Zaista smo nesrećni što smo vam napravili toliko neprijatnosti, posebno našim najvjernijim fanovima koji putuju sa velikih udaljenosti da bi videli naš koncer. Cenimo vaše razumevanje i podršku za Džejmsa i, kao i uvek, zahvaljujemo što ste deo naše porodice Metallica”.

Metallica je trebalo da u Australiji i Novom Zelandu nastupa od 17. oktobra do 2. novembra, a otkazano je ukupno osam koncerata.

Izvor: ultimateclassicrock.com

Previous post

MUZIKA JE UNIVERZALNI JEZIK... Ovako nam je to na koncertu u Vuku pokazao nemački hard rock bend Ohrenfeindt

Next post

PEŠAČKI PRELAZ KOJI JE PROMENIO SVE(T)... Čuveni album "Abbey Road" The Beatlesa 50 godina kasnije u novom izdanju sa novim stereo miksom

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *