Home»Muzika»Homeland»Bend Nemesis najavio debi album… Uskoro stiže “The War Is On”

Bend Nemesis najavio debi album… Uskoro stiže “The War Is On”

6
Shares
Pinterest Google+
Nemesis/ Photo:Promo
Nemesis/ Photo:Promo

Ženski melodic death metal bend Nemesis najavio je debi album koji će biti objavljen pod okriljem izdavačih kuća Grom Records i Soul Peddler.

Posle pet godina postojanja i više od 60 koncerata na domaćoj i regionalnoj sceni, bend će publici predstaviti prvo studijsko izdanje pod nazivom “The War Is On” sa 10 autorskih pesama.

– Nezavisna izdavačka kuća Grom Records od 2001. godine aktivno podržava underground scenu i za ovog izdavača smo se odlučile upravo zato što cenimo sve njegove napore da domaćoj publici približi ekstreman zvuk, ali i zato što verujemo da domaću underground scenu treba negovati ne samo kroz posete na koncertima, već i kroz održavanje njene male, ali značajne industrije. Saradnju smo ostvarile i sa Soul Peddler fabrikom vinila, koja je otvorena 2016. godine u Novom Sadu i time postala jedina zvanička fabrika za izradnju gramofonskih ploča u ovom delu Evrope. “The War Is On” će biti prvi izdavački poduhvat ove kuće na domaćem terenu, a mi se nadamo da ćemo opravdati poverenje koje nam je ukazano i da će se trend rasta popularnosti vinila na domaćoj sceni nastaviti – poručile su devojke iz Nemesisa.

Photo: Promo
Photo: Promo

Album “The War Is On” snimljen je i produciran u saradnji sa Lukom Matkovićem u Citadela Sound Production studiju.

U narednom periodu obavestićemo vas o tačnom datumu objavljivanja albuma kao i daljim promotivnim koracima.

Melodic death metal bend Nemesis čine: Sanja Drča, Aleksandra Petrović, Tijana Milivojević, Biljana Sovilj i Selena Simić.

Bend je do sada nastupio na Exit festivalu, Arsenal festivalu, Beerfestu, Beergardenu, Festivalu Srpskog Podzemlja i mnogim drugim domaćim festivalima, ali i na banjalučkom Demofestu, Revolution festivalu u Temišvaru i Polineroooock festivalu i Hills of Rock festivalu u Bugarskoj.

Dobitnice su druge nagrade Bunt Rok Festivala 2018. godine i imale su čast da otvore koncerte bendova: Nervosa, Thy Art Is Murder i Bullet For My Valentine.

“The War Is On”, lista pesama:
1. Wake Up
2. Uprising
3. Oppression
4. Divine Retribution
5. Living Dead People
6. Savages
7. Dead End
8. Pandemonium
9. Born Worthless
10. The War Is on

Previous post

Sve je spremno za najveću naučnu zabavu ove jeseni... Evropske noći istraživača 27. i 28. septembra u 29 gradova širom Srbije

Next post

Legendarni bubnjar Džindžer Bejker u bolnici, u kritičnom stanju...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *