Home»Muzika»Homeland»Sickter predstavio novi video singl… Poslušajte “Ostajem”

Sickter predstavio novi video singl… Poslušajte “Ostajem”

4
Shares
Pinterest Google+
SickTer/ Photo: Romana Slačala
SickTer/ Photo: Romana Slačala

Negotinski alternativni rok bend Sickter objavio je novi video singl pod nazivom “Ostajem”.

Sickter je od osnivanja krajem 2017. godine izuzetno aktivan, što kada je u pitanju studijski rad, što kada se radi o live nastupima.

Njihovu energiju i autentičnost prepoznali su i bendovi Stuttgart Online i Artan Lili, pa su u više navrata nastupali kao gosti ovim sastavima.

Takođe, bend je obišao i skoro sve značajnije festivalske manifestacije koje su održane u Srbiji tokom ovog leta.

SickTer/ Photo: AleX
Sickter/ Photo: AleX

– Ovo nam je prva objavljena pesma u kojoj je ulogu glavnog vokala preuzeo Nikola, što i u budućnosti možete očekivati od nas. Posle drugog objavljenog singla, posvetili smo se live nastupima i obišli smo veliki deo naše male zemlje. Sada je došlo vreme da se akcenat posveti digitalnom delu postojanja i konačnom objavljivanju albuma. Takođe, ovo nam je prvi spot u čiju smo se realizaciju i sami maksimalno uključili. Ceo koncept i priču osmislio je Filip, dok je režiju preuzeo Marko Paunović. Hteli smo da spotom objasnimo unutrašnju borbu skrhanog čoveka u suočavanju sa egzistencijalnim pitanjima. Ogromnu zahvalnost dugujemo i Lazaru Ivanoviću koji je bio zadužen za celokupnu organizaciju – poručili su članovi benda.

Kao što su i izjavili, za koncept videa bio je zadužen Filip Paraskević, za snimanje i vizuelni identitet spota Marko Paunović, dok je izvršni producent i organizator bio Lazar Ivanović. Audio produkciju potpisuje Luka Matković iz studija Citadela Sound Production.

Previous post

Svečanom dodelom nagrada zatvoren 12. Leskovački festival filmske režije

Next post

Eros Ramacoti stigao u Beograd... Italijanskog šarmera sutra gledamo u Štark Areni

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *