Home»Muzika»Eros Ramacoti stigao u Beograd… Italijanskog šarmera sutra gledamo u Štark Areni

Eros Ramacoti stigao u Beograd… Italijanskog šarmera sutra gledamo u Štark Areni

3
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Najveća italijanska pop zvezda, Eros Ramacoti, stigao je u Beograd, a koncert italijanskog šarmera u okviru velike “Vita Ce N’è ” biće održan u utorak, 24. septembar u 20:00 časova u Štark Areni.

Velika svetska turneja koja prati objavljivanje novog Erosovog albuma iz novembra 2018, počela je u februaru koncertom u Minhenu.

“Vita Ce N’è World Tour” vodi ga u neke od najvećih arena na 5 kontinenata. U okviru ove turneje Eros će obići više od 30 gradova sveta i održati više od 90 koncerata. 

Na veliko zadovoljstvo fanova u Srbiji, posle više od deset godina ova velika italijanska pop zvezda posetiće i Beograd.

Pored pesama sa albuma “Vita Ce N’e” koji na ovoj turneji promoviše, publika u Štark Areni uživaće i u velikim, starim hitovima kao što su “Un Altra Te”, “Cose de la Vita”, “Fuoco nel Fuoco”, “Se Bastasse Una Canzone”, “Musica e”…

Ulaznice za tribine za koncert Erosa Ramacotija već neko vreme su rasprodate, a velika potražnja  je i za ulaznicama za parter, pa se očekuje da pred koncert i one budu rasprodate.

Organizatori zato pozivaju publiku da na koncert dođe na vreme da se na ulazima ne bi pravile velike gužve. Ulazi Štark Arene otvaraju se u 18:00, a koncert počinje u 20:00 časova.

Preostale ulaznice možete da nabavite na prodajnim mestima Ticket Visiona. Na dan koncerta ulaznice će biti dostupne na blagajni Štark Arene.

Eros Ramacoti/ Photo: Promo (Julian Hargreaves)
Eros Ramacoti/ Photo: Promo (Julian Hargreaves)
Previous post

Sickter predstavio novi video singl... Poslušajte "Ostajem"

Next post

Ispunili obećanje... Perpetuum Jazzile 30. novembra u Sava Centru

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *