Home»Muzika»Bas i Stega stižu u Kragujevac… Promocija Prvog CD-a u Studentskom kulturnom centru

Bas i Stega stižu u Kragujevac… Promocija Prvog CD-a u Studentskom kulturnom centru

4
Shares
Pinterest Google+
Bas i Stega/ Photo: Dragan Vlajić Gale
Bas i Stega/ Photo: Dragan Vlajić Gale

Posle objavljivanja drugog studijskog albuma “Negde daleko” i serije promotivnih koncerata u Pančevu, Gornjem Milanovcu i Beogradu bend Bas i Stega nastupiće u petak, 27. septembra u Studentskom kulturnom centru Kragujevac.

Psihodelična četvorka najavljuje uzbudljiv koncert na kom će pored numera sa novog albuma svirati i stare pesme urađene u novim zvučno obogaćenim aranžmanima.

Inače, bend je na osnovu odluke komisije za odabir muzičkog materijala na konkursu za Prvi CD, u sastavu: Ana Popović (muzičar i profesor u muzičkoj školi), Ivan Lončarević (novinar, muzički kritičar) i Aleksandra Pavlović (urednik muzičkog programa SKC-a) dobio prvo zvanično izdanje na nosaču zvuka za  SKC Kragujevca.

Na konkurs se prijavilo ukupno devet kandidata, a komisija je pored benda Bas i Stega odabrala i sastav Thrill Seeking Polymers za izdavanje Prvog CD-a.

Bas i Stega/ Photo: Promo
Bas i Stega/ Photo: Promo

Posle koncerta u Kragujevcu, 28. septembra uslediće nastup u Alternativnom kulturnom centru Jagodina gde se nastavlja promocija prvog CD izdanja.

Na pomenutim koncertima Bas i Stega nastupiće u punom sastavu: Siniša Stupar (bubnjevi), Dragan Gale Vlajić (gitara, saz, vokal), Stevan Đorđević (bas) i Miloš Spasić (synth).

Početak koncerta u SKC Kragujevac najavljen je za 22:00 časa, a ulaz je slobodan.

Previous post

Bat-Signal obišao svet... Proslavljen 80. rođendan jednog od najomiljenijih superheroja

Next post

Dobrodošli u kabare... "Dobra stara vremena" u KC Čukarica

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *