Home»Muzika»ONA IMA SAMO 15… Ćerka Krisa Kornela objavila svoj prvi singl

ONA IMA SAMO 15… Ćerka Krisa Kornela objavila svoj prvi singl

4
Shares
Pinterest Google+
Toni i Kris Kornel/Photo: Shutterstock
Toni i Kris Kornel/Photo: Shutterstock

Pesmu “Far Away Places” Toni Kornel producirao je ranije njen otac Kris, a pesma je sada svoje mesto zauela kao deo filmskog soundtracka.

“Far Away Places” je, kako prenosi Spin, “muzički centar” istoimenog kratkog filma koji se trenutno prikazuje na raznim filmskim festivalima.

Radnja filma prati mladića koji putuje iz Los Anđelesa na Tahiti kako bi posetio svoje rođake. U međuvremenu saznaje strašne tajne koje je porodica skrivala. U skladu sa filmom, tema melanholične pesme potraga je za pomoći i poverenjem. Muzički, “Far Away Places” je zanimljiva kombinacija instrumenata. Uz fokus na akustične gitare pesmu obogaćuju zanimljivi tonovi laganih perkusija, klavijatura i ksilofona.

Toni Kornel je samostalno napisala pesmu dok je kao producent je naveden njen otac, Kris Kornel. Toni je upravo napunila 15 godina, a uzevši u obzir da pokojni Kornel potpisuje produkciju, lako je zaključiti da je mlada muzičarka pesmu napisala još kao prava devojčica. Prošle godine, javno se pojavila na nastupu za Dan očeva kada je otpevala Prinsov “Nothing Compares 2 U”, a samo nekoliko meseci pošto je Kornel preminuo, na nacionalnoj televiziju mu je posvetila emotivnu izvedbu pesme “Hallelujah”.

Toni Kornel će sve prihode od pesme “Far Away Places” donirati udruženju za prevenciju nasilja nad decom.

HL/Izvor: mixer.hr

Previous post

71. DODELA EMMY NAGRADA... Noćas je okršaj za TV presto

Next post

ISTORIJA NA 3 CD-a... Bob Dilan najavio novu seriju bootlega s nikad objavljenim pesmama s Džonijem Kešom

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *