Home»Pulse»Najave»Teatar Le Studio otvara novu sezonu… Svi ste pozvani

Teatar Le Studio otvara novu sezonu… Svi ste pozvani

4
Shares
Pinterest Google+

Teatar Le Studio vas poziva na otvaranje nove sezone, u subotu 21. septembra od 21:00 čas na adresi Poenkareova 26.

– S obzirom na to da se već dve godine nalazimo u prostoru koji nam pruža više mogućnosti nego ranije, odlučili smo da i ove sezone nastavimo da širimo program, tako da pored pozorišnih predstava, publika može uživati u jam session-ima, izložbama, gostovanjima drugih pozorišnih trupa i koncertima. Pozorišni repertoar otvaramo predstavom “Istrajnost”, a u mesecima koji dolaze, publika će imati priliku da se smeje uz našu omiljenu komediju “Raspareni par” i da se upusti u čarobnu atmosferu predstave “Pod mlečnom šumom”. A pripremamo i nešto novo. Trenutno je ceo naš tim fokusiran na stvaranje nove predstave, čija je premijera planirana za kraj novembra. Očekujte nešto potpuno drugačije – kažu iz Le Studija.

Evo šta nas očekuje u teatru Le Studio tokom septembra…

U subotu, 21. septembra Le Studio vas pozva da zajedno proslavite početak nove sezone. Inspiracija za žurku otvaranja je još jedan poznati studio koji je okupljao kreativne ljude i stvarao jedinstvenu atmosferu nekoliko decenija ranije i meridijana zapadnije – Studio 54. Kroz zvuke disko muzike iz Studija 54 vodiće vas Luka Grumić (pablo.the.blowfish).

Photo: Promo (Le Studio)
Photo: Promo (Le Studio)

Kao zagrevanje za otvaranje, svi oni koji vole da slušaju i učestvuju u stvaranju muzike su pozvani na prvi Jam Session posle letnje pauze u petak, 20. septembra od 21:00.

Podelite svoje muzičko isustvo i uticaje sa ostalima u spontanoj muzičkoj kreaciji. Ukoliko propustite ovaj jam session, imate još jednu priliku – u četvrtak 26. septembra. Ulaz je, kao i uvek, besplatan.

Entropija/ Photo: AleX
Entropija/ Photo: AleX

Sledećeg dana, u petak 27. septembra, scena pripada mladim, sjajnim bendovima: Entropija i Sveta Pseta, čime će ujedno biti i otvoren koncertni program kroz koji Le Studio planira da promoviše kvalitetan zvuk i nove iskorake. Početak koncerta je zakazan za 21:00 čas.

Istrajnost/ Photo: Promo
Istrajnost/ Photo: Promo

U subotu 28. septembra od 20:00 časova počinje pozorišni repertoar, dramom “Istrajnost”. Predstava je inspirisana dramom “Parobrod Istrajnost” Šarla Vildraka.

To je priča o dva brata koji zbog ekonomske krize odlučuju da zajedno emigriraju u Ameriku. Dok čekaju da se ukrcaju na brod “Tenacity”, pred polazak će provesti tri nedelje u kafani “Vera”, nekoj vrsti poslednje jugoslovenske ambasade na italijanskom tlu, u društvu zavodljive Selme i Đura, nesrećne pijanice.

Vidimo se u teatru Le Studio!

Previous post

DŽEZ ZA DŽ... Dragan Ćalina Kvartet 21. septembra na Platou Milana Mladenovića

Next post

Depeche Mode na njihov način... Opposite Way i Dušan Kostić predstavili spot za pesmu "Personal Jesus"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *