Home»Muzika»Odoše oni na dugo putovanje po Starom kontinentu… SUS i TDM kreću na evropsku turneju

Odoše oni na dugo putovanje po Starom kontinentu… SUS i TDM kreću na evropsku turneju

7
Shares
Pinterest Google+
S.U.S./ Photo: Daniela
S.U.S./ Photo: Daniela

Bendovi SUS i TDM odlaze na dug put po Evropi tokom koga će da obiđu Sloveniju, Švajcarsku, Nemačku, Holandiju, Češku i Mađarsku.

Mornari iz SUS-a već ko zna koji put putuju po Starom kontinentu dok će Tri debela miša praktično već posle prve svirke na domaćem terenu zasvirati po inostranstvu.

Bend S.U.S. je beogradska turbojugend ekipa. Sviraju fuziju punk rocka i garažnog rocka. Specifični su po svojoj mornarskoj “uniformi”, žestokim live nastupima uz po malo i pirotehnike, kao i tome što je glavni vokal bubnjar.

Godine 2010. objavili su prvi album “Brend imaginarne revolucije”, našli su se na kompilaciji sa obradama benda Novembar “Tako mlad i tako čist”, kompilaciji obrada britanskih bendova “Influences” sa pesmom “Neat Neat Neat”, a drugi album “Slepi putnik” pojavio se na tržištu početkom 2017.

Tri debela miša je pank-rok sastav iz Beograda. Čine ga tri prijatelja, a kako im je muzika nužnost, pa i terapija, pesme su im brze, energične, kao ljubav i život, o kojima najčešće pevaju pa se može reći da zapravo sviraju autentični love core.

Do sada su objavili jedan DIY album pod nazivom “Ljubav je…”, trenutno dostupan na kaseti i cd-u, a izašao je i video singl za numeru “Mi“.

Previous post

Promocija programa KC Čukarica uz druženje i muziku Orkestra gitara Rok Cirkus 21. septembra na Letnjoj sceni

Next post

Brat predstavio spot za pesmu "Svoj na svom"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *