Home»Muzika»Homeland»Elektromattik predstavio spot za pesmu “Sav tvoj mrak”

Elektromattik predstavio spot za pesmu “Sav tvoj mrak”

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Beogradski rokenrol bend Elektromattik predstavio je spot za pesmu “Sav tvoj mrak”, sa njihovog debi albuma “Otrovan” koji je objavljen u martu ove godine u izdanju same grupe  i CD Baby labela.

Spot je snimao Osman Ahmed, poznat kao lider grupe Multietnička Atrakcija, profesionalni klovn, voditelj emisija za decu, glumac i multimedijalni umetnik, ovaj put pod pseudonimom Okson Wers.

– Došlo je vreme za novi spot, prošli, za pesmu “Moram da te pronađem”, objavljen je otprilike kada i album, pre šest meseci i kako sam znao da Osman, koji je moj dugogodišnji prijatelj, voli i ume da radi razne video formate, okrenuo sam ga i pitao da li želi da napravimo jedan užasno skup spot od nula dinara, hahaha. Na našu sreću, odmah je pristao… i rezultat je tu – kazao je o spotu Daniel Mihajlović, pevač i tekstopisac grupe i dodao:
– U spotu glumi Jovana, talentovana mlada umetnica, kojoj se svi od srca zahvaljujemo. Spot je rađen za pesmu “Sav tvoj mrak”, koja je nešto mirnijeg tempa, intimnija, I meni lično jako draga, jer se radi o istinitoj priči koju sam ja samo zapisao i koju sam zajedno sa članovima Elektromattika pretvorio u pesmu… Dakle, ne radi se ni o kakvom “jurenju hita”, štaviše, uveren sam da ova pesma to nije, ali je njena istinitost i atmosfera srž onoga čemu kao autor težim.

Daniel dodaje i da, nakon personalnih promena u grupi, možemo očekivati koncertne promocije albuma “Otrovan”  od sredine oktobra.

Previous post

Projekcijom filma "Balkanska međa" svečano otvoren 12. Leskovački internacionalni festival filmske režije

Next post

Promocija novog albuma benda Terrier u subotu u Garaži... Gosti Bednici i Giljotina

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *