Home»Muzika»Bebironci i bebironke, spremajte pelene i plazmu… Počinje nova sezona koncerata za bebe Beogradske filharmonije

Bebironci i bebironke, spremajte pelene i plazmu… Počinje nova sezona koncerata za bebe Beogradske filharmonije

5
Shares
Pinterest Google+

Posle velikog interesovanja za ciklus koncerata za bebe, Beogradska filharmonija nastavlja sa najslađim nastupima i u novoj sezoni, a prva druženja sa mališanima zakazana za 25, 26. i 27. septembar od 11:00 i 12:30 časova.

Orkestar je spremio nov repertoar za publiku od nula do dve godine, a podela besplatnih ulaznica za prvi, septembarski ciklus biće u sredu 18. septembara od 10:00 časova na blagajni BF.

Kao i do sada, koncerti su u sali Beogradske filharmonije, koja se pretvara u muzičku igraonicu prilagođenu bebama i njihovom uživanju u klasičnoj muzici.

U trajanju od 30 minuta, bebe će moći da slušaju i igraju se uz Šumanovo “Sanjarenje”, Debisijevu “Mesečinu”, Šubertovu “Serenadu”, Sen-Sansovog “Labuda” i još mnogo slikovitih kompozicija.

Zbog velikog interesovanja, ali i ograničenog broja posetilaca po koncertu, Filharmonija isti ciklus planira i u novembru, a zatim u aprilu i maju 2020. godine.

Photo/ pixa.bay.com
Photo/ pixa.bay.com

Izvor: Tanjug

Previous post

TRAGOVIMA PARAFA... Riječki Turisti objavili singl "Naše vrijeme"

Next post

"Mačka u koferu" Branislava Jankovića pobednik XIV Deretinog konkursa za neobjavljeni roman

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *