Home»Muzika»Homeland»“Život bira umetnike”… Maja Louis predstavila novi singl i najavila debi album

“Život bira umetnike”… Maja Louis predstavila novi singl i najavila debi album

4
Shares
Pinterest Google+
Maja Louis/ Photo: Promo
Maja Louis/ Photo: Promo

Maja Louis objavila je novi singl “Život bira umetnike” za izdavačku kuću Lampshade Media. Nova pesma najavljuje prvi solistički album kantautorke pod nazivom “Buđenje”.

Maja Stojanović Louis bavi se muzikom još od ranog detinjstva. Kada se preselila u Beograd iz Minhena, gde je rođena i odrasla, postala je deo Louis benda gde je pevala sa svojim ocem Ljubišom Stojanović Louisom.

Ubrzo je osnovala svoj prvi bend pod nazivom Maja St. Louis” sa kojim je nastupala u klubovima po celom regionu. Takođe je bila član benda Maraqya” sa bratom Markom Stojanović Louisom i snimila pesmu “Ljubav”.

Marko i Maja Louis/ Photo: AleX
Marko i Maja Louis/ Photo: AleX

Razna iskustva su je inspirisala da piše pesme, a jedna od pesama je i duet sa bratom Markom “Svet je tvoj” koja se nalazi na njegovom albumu “Euridika”, a biće i na Majinom albumu čije je pojavljivanje na tržištu planirano za 17. oktobar.

– Veoma sam srećna i zadovoljna albumom. Jedva čekam da ugleda svetlost dana i da publika čuje pesme. U svakoj pesmi ima mene i u svakoj postoji poruka. Verujem da svako može da se pronađe u pesmama. Pesmu koja je izabrana za prvi singl je pisala moja draga talentovana prijateljica Bojana Čuljković i mislim da svaka žena može u nekom segmentu života da se pronađe u tim rečima kao što sam i ja. Aranžman smo radili moj brat Marko i ja. Uživajte – poručila je Maja Louis.

Previous post

Britanski muzički stručnjaci odlučili: Ovo su pet najboljih albuma u 21. veku

Next post

Otvaranje Autorskog četvrtka uz bendove San debelih žena i Greota 19. septembra u klubu Pulse

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *