Home»Film»GIRL POWER… Lana Del Rej, Majli Sajrus i Ariana Grande postale – Čarlijevi anđeli

GIRL POWER… Lana Del Rej, Majli Sajrus i Ariana Grande postale – Čarlijevi anđeli

4
Shares
Pinterest Google+
Ariana Grande, Majli Sajrus i Lana Del Rej/Photo: Promo
Ariana Grande, Majli Sajrus i Lana Del Rej/Photo: Promo

Kad se na istoj pesmi okupe tri planetarno popularne pevačice koje uz brojne nagrade osvajaju milone obožavalaca, ali i kritičare, jasno je da je reč o saradnji koja se čekala s pričičnim nestrpljenjem.

Ariana Grande, Lana Del Rej i Majli Sajrus udružile su snage i donele nam pesmu “Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels)” kojom je najavljen soundtrack za film “Charlie’s Angels”.

Za produkciju pjesme “Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels)” zaslužni su Maks Martin i Ilja Salmanzadeh, a njome je najavljen službeni soundtrack filma “Charlie’s Angels”. Soundtrack će biti objavljen 1. novembra, dve sedmice pre nego što film počne da se prikazuje u bioskopima. Ariana Grande, koja supotpisuje pesmu i jedna je od izvršnih producenata soundtracka, saradnju s Majli i Lanom najavila je putem Instagram profila i oduševila brojne obožavaoce koji su s nestrpljenjem dočekali objavu singla.

Za pesmu “Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels)” predstavljen je i službeni video spot koji je za dva dana sakupio skoro 30 miliona pregleda:

“Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels)” deo je soundtracka filma “Charlie’s Angels” u kojem glavne uloge tumače Kristen Stjuart, Naomi Skot i Ela Balinska. Režiju i scenario filma potpisuje nagrađivana glumica Elizabet Banks (The Hunger Games, Catch Me If You Can). Film “Charlie’s Angels” će u svetskim bioskopima biti od 15. novembra ove godine.

HL/Izvor: music-box.hr

 

Previous post

BUNTOVNICI... OVO JE ŽIRI MOBIL DEMO FESTA: TAKO RAZLIČITI, A OPET, NEKAKO, SLIČNI...

Next post

"Biti Džon Lenon"... Biografija jednog od najvećih muzičara 20. veka u prodaji od 16. septembra

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *