Home»Muzika»SAMO STRPLJIVO, DO NOVEMBRA… OneRepublic pesmom “Wanted” najavili novi album

SAMO STRPLJIVO, DO NOVEMBRA… OneRepublic pesmom “Wanted” najavili novi album

4
Shares
Pinterest Google+
OneRepublic/Photo: facebook@OneRepublic
OneRepublic/Photo: [email protected]

OneRepublic je predstavio novi singl “Wanted”. Ovo je njihov drugi singl ove godine nakon što su u maju u etar pustili pesmu “Rescue Me”.

Cela godina je izrazito aktivna za bend; početkom godine najavili su kako rade na novom albumu, da bi u maju predstavili pomenuti singl “Rescue Me”, a sad je dostupna i nova pesma koja najavljuje kakav zvuk od njih možemo očekivati u budućnosti. Pored singla, bend je predstavio i video spot čiju je režiju potpisao Kristijan Lamb.

Svoj poslednji album “Oh My, My” bend je predstavio 2016. godine, a brojni obožavaoci očekuju nešto novo. Nije tajna da OneRepublic u poslednje vreme na svojim društvenim mrežama objavljuju fotografije iz studija i time dodatno bude radoznalost svoje publike. Pre nekoliko dana je za francuski radio NRJ frontmen Rajan Teder rekao kako veruje da će novi album biti predstavljen krajem novembra.

OneRepublic je javnosti postao poznat 2007. godine kad su predstavili svoj debi album “Dreaming Out Loud”. Taj album je sadržao i megapopularnu pesmu “Apologize” koja je potpuno osvojila srca mnogih širom sveta, a bendu osigurala i nominaciju za nagradu Grammy. Bilo je sasvim jasno da bend odlučno korača prema vrhu, a to su dodatno dokazali i na drugom albumu “Waking Up” koji je na sebi imao pesme poput “All The Right Moves” i “Good Life”. Sve dotadašnje uspehe nadmašili su pesmom “Counting Stars” s trećeg albuma “Native”. Pesma se našla na prvom mestu brojnih svetskih lista, a nalazi se i u 20 najgledanijih videa na YouTubeu s više od dve milijarde pregleda.

HL/Izvor: music-box.hr

Previous post

Baksuzna TOP GEAR staza... I novi voditelj se slupao na istom mestu gde i stari

Next post

NISAM ORAN BITI LJUBOMORAN... u novoj pesmi poručuju Madresi

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *