Home»Muzika»NORMALAN I NERAZMAŽEN… Evo šta je Eros Ramacoti tražio od organizatora pre nastupa u Beogradu, a ima veze sa – fudbalom

NORMALAN I NERAZMAŽEN… Evo šta je Eros Ramacoti tražio od organizatora pre nastupa u Beogradu, a ima veze sa – fudbalom

4
Shares
Pinterest Google+
Eros Ramacoti/ Photo: Promo (Julian Hargreaves)
Eros Ramacoti/ Photo: Promo (Julian Hargreaves)

Eros Ramacoti za desetak dana stiže u Beograd i za Štark arenu 24. septembra priprema ozbiljan spektakl svojstven najvećim svetskim zvezdama. Ipak, iako je u samom vrhu svetske muzičke scene, ovaj Italijan je u svojim zahtevima na turneji prilično skoroman.

Kao i prošli put kada je dolazio, Eros je tražio da iza scene ima satelitsku antenu. Razlog je njegova druga velika ljubav – fudbal! Naime, Ramacoti je kupio mali fudbalski tim koji redovno prati, a zahvaljujući satelitskoj anteni moći će i iz Beograda da posmatra šta njegovi fudbaleri rade, bilo da su na utakmici ili treningu. Eros je i sam član jednog fudbalskog tima, reprezentacije sastavljene od muzičara i glumaca koja na svojim utakmicama sakuplja novac u humanitarne svrhe.

– Ako se uzmu u obzir drugi zahtevi koje je imao za ovaj koncert, moglo bi se reći da je Eros Ramacoti prilično skromna i normalna muzička zvezda – kažu organizatori i dodaju da će on i njegov tim u Beograd dovesti svoju ekipu kuvara, ali je tražio i da sa njima bude i jedan kuvar iz Srbije. Šta će tog dana jesti, to se za sada ne zna, ali se zna da je veliki ljubitelj jela “Coda alla vaccinara”, što je goveđi rep spremljen na poseban način.

Posle tri rasprodata koncerta u Veroni, Eros Ramacoti će napraviti kratku pauzu, nakon čega, dva dana ranije, stiže i u Beograd. Koncert u Štark Areni 24. septembra biće, po svemu sudeći, najveći audio i vizuelni spektakl koji smo od njega do sada videli. Pevaće na bini koju je osmislila njegova, sada već bivša supruga Marika, sa kojom je osmislio vizuelne efekte koji će pratiti njegove pesme. Na scenu će izaći u Salvatore Feragamo u Armani odeći, a pored pesama sa albuma “Vita Ce N’e” koji na ovoj turneji promoviše, srpska publika uživaće i u velikim, starim hitovima kao što su “Un Altra Te”, “Cose de la Vita”, “Fuoco nel Fuoco”, “Se Bastasse Una Canzone”, “Musica e”…

HL/Izvor: b92.net

Previous post

UZ DELČIN GLAS U SRCIMA... Članovi grupe U škripcu promovisali CD "Greatest Hits Collection"

Next post

Kultni album Električnog orgazma "Distorzija" posle 33 godine ponovo na vinilu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *