Home»Muzika»Whitesnake predstavili novi spot, a Koverdejl otpakovao luksuzno izdanje kultnog albuma…

Whitesnake predstavili novi spot, a Koverdejl otpakovao luksuzno izdanje kultnog albuma…

5
Shares
Pinterest Google+
Whitesnake/ Photo: AleX
Whitesnake/ Photo: AleX

Ranije predstavljeni singl “Trouble Is Your Middle Name” s najnovijeg albuma “Flesh & Blood” grupe Whitesnake, dobio je i svoju video verziju.

Kadrovi live svirke snimljeni su za vreme ovogodišnje turneje, u okviru koje je bend svirao i u Beogradu, na sad već kultnom olujnom koncertu na Tašu.

Trinaesti album “Flesh & Blood” s ukupno 13 pesama, objavljen u maju ove godine i naslednik je autorskog albuma “Forevermore” iz 2011. godine kao i “The Purple Albuma” koji su 2015. snimili u čast grupi Deep Purple u kojoj je Koverdejl kao pevač ostavio veliki trag.

Osim objavljivanja novog albuma, Whitesnake ove godine obeležavaju i 35. godišnjicu izlaska jednog od njihovih najuspešnijih izdanja, svojevrsne prekretnice benda, njihovog klasika “Slide It In”, ali i 30. godišnjicu kultnog albuma “Slip Of The Tongue” koji je iznedrio pesme kao što su “Sweet Lady Luck” i megahit “Fool For Your Loving”.

Pogledajte video u kome Koverdejl lično predstavlja novo, luksuzno izdanje kultnog “Slip Of The Tonguea”:

HL/Izvor: mixer.hr

Previous post

ZNAJU TV PRODUCENTI GDE LEŽI KINTA... Najnoviji roman Stivena Kinga već predviđen za televizijsku adaptaciju

Next post

NA KLIK DO DEBI ALBUMA... POGLEDAJTE SPOTOVE SVIH UČESNIKA MOBIL DEMO FESTA I GLASAJTE ZA ONE KOJI VAM SE NAJVIŠE SVIĐAJU

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *