Home»Muzika»Pulski hard rok veterani ponovo u Zemunu… Atomsko sklonište 19. oktobra u klubu Fest

Pulski hard rok veterani ponovo u Zemunu… Atomsko sklonište 19. oktobra u klubu Fest

4
Shares
Pinterest Google+
Atomsko sklonište/ Photo: Promo
Atomsko sklonište/ Photo: Promo

Posle uspešne letnje turneje tokom koje su nastupali u više od 40 gradova, Atomci polako prave plan i za jesen/zimu 2019. Ono što je već sada sigurno je nastup u klubu Fest 19. oktobra. Njihov koncert u Festu je svojevrsna ekskluziva, jer u klubovima jako retko sviraju.

Ali, kako sami kažu, jako vole Fest i kada god se odluče da naprave ekskluzivan klubski nastup, Fest je na prvom mestu.

Od nastanka, te davne 1976. godine, pa sve do današnjih dana, Atomsko Sklonište nije prestao da važi za jedan od najjačih i najunikatnijih bendova sa ovih prostora.

Već na samom početku karijere Atomci su postavili visoke standarde kako zvuka tako i vizuelnog nastupa, pa je već tada bilo jasno da je scena dobila nešto upečatljivo, novo i kvalitetno.

Njihov jasan i tvrdokoran pacifistički stav, oštra i direktna kritika društva i sistema lansirali su bend u sam vrh ondašnje, ali i današnje umetničke avangarde, a njihovi vizionarski tekstovi, nažalost, danas su surova realnost i svakodnevica.

Atomsko sklonište (Beer Fest)/ Photo: AleX
Atomsko sklonište (Beer Fest)/ Photo: AleX

Vreme je donelo i odnelo mnoge bendove, umetnike, stvaraoce u proteklim decenijama ali Atomsko sklonište i dalje uporno opstaje i tvrdoglavo grabi dalje.

Da li je moguće bolje dočarati Atomsko sklonište nego kroz poruke koje šalju već duže od 40 godina. Jer, u “Vremenu horoskopa”, vrlo je važna temeljna “Mentalna higijena” da bi “Oni što dolaze za nama” mogli odlučno “Na kraju stoljeća” reći: “Ne cvikaj generacijo”, jer “Za ljubav treba imat dušu”.

Ulaznice za koncert po ceni od 900 dinara u prodaji su od utorka, 11. septembra u Felix Shopu (TC Sremska) i na šanku kluba Fest. Na dan koncerta cena ulaznice (ako ih bude) iznosiće 1200 dinara. 

 

Previous post

Sony u prodaju pušta retro Walkman za 40. rođendan spravice bez koje je život 80-ih bio nezamisliv...

Next post

Prvi Art Weekend Belgrade od 10. do 13. oktobra na 25 lokacija u gradu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.