Home»Muzika»Empire Of Loss… Death metalci Gone in April objavili novi album i snimili spot sa fretles bas herojem Stivom Diđorđom

Empire Of Loss… Death metalci Gone in April objavili novi album i snimili spot sa fretles bas herojem Stivom Diđorđom

5
Shares
Pinterest Google+
Gone in April/Photo by Joshua Winstead
Gone in April/Photo by Joshua Winstead

Gone in April, simfo melodic death metal bend koji čine članovi iz Amerike i Kanade, zajedno sa basistom Testamenta, fretles bas herojem Stivom Diđorđom, objavili su novi video za pesmu “Empire Of Loss”.

To je, takođe, najava i za novi album benda “Shards Of Light”.

Bend nije krio zadovoljstvo učinjenim ni u izjavi za medije:

– Dan dvostrukog izdanja! Osim našeg novog albuma, “Shards of Light”, imamo i novi video spot “Empire of Loss”! Dok smo tražili savršeno mesto za snimanje našeg sledećeg videa, pronašli smo prelepo crkvu u ruševinama u Detroitu. Rupe u stropu nekako su nas naterale da razmišljamo o tome kako se ljudsko sećanje ponekad izgubi i raspadne. Ali, usred pustoši, trake svetlosti ulazile su u crkvu. Usred uništenja, još je bilo svetla.

Stiv Diđorđo/Photo: Flavio Santiagi
Stiv Diđorđo/Photo: Flavio Santiagi

Fretles bas guru, Stiv Diđorđo dobro je poznat svetskoj publici kao pionir na “slobodnom basu” u heavy metal muzici, budući da je, između ostalog basista Testamenta, Deatha i Sadusa.

U svom žanru, Stiv Diđorđo je  izuzetno cenjen zbog svojih sviračkih sposobnosti, svestranosti i neverovatne tehnike. Učestvovao je u snimanju više od 40 studijskih albuma, a iza sebe ima i više od 20 godina na turnejama po svetu sa razičitim bendovima.

Previous post

Poginuo reper Gru... Njegov paraglajder srušio se u Dunav kod Zemuna

Next post

Za korak bliže... Ukrajinski Straytones 3. oktobra u Svilajncu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *