Muse specijalnim izdanjem slave 20 godina debitantskog albuma… 113 pesama, od toga čak 40 koje do sada nismo čuli

0
63
Muse/Photo: facebook@muse
Muse/Photo: facebook@muse

 

U sklopu proslave 20. godišnjice njihovog debitantskog albuma “Showbiz”, Muse su najavili deluxe box set pod nazivom “Origin of Muse”.

Ovo specijalno izdanje beleži istoriju benda od ranih početaka u Devonu (Engleska) i objedinjuje prve demo snimke, prva EP izdanja, spomenuti album prvenac kao i album koji je označio prelomni trenutak za njihov ulazak u vrh muzičke elite – album “Origin of Symmetry”.

origin of muse
origin of muse

Ekskluzivni set biće objavljen 6. decembra 2019.

Ova impresivna kolekcija smeštena je u box set koji pored 9 CD-ova I 4 LP-a (svetlo plavi, kraljevsko plavi, narandžasti i žuti) sadrži i knjigu koja na 48 stranica donosi opsežan intervju s članovima benda Metom Belamijem, Dominikom Hauardom i Krisom Wulstenholmom u kojima otkrivaju svoje poglede na najranije dane karijere i trenutke provedene u studiju za vreme snimanja albuma “Showbiz” i “Origin of Symmetry”. Pored toga, svakog obožavaoca oduševiće kolekcionarski predmeti kao što su posteri, koncertne set liste, fotografije i druga zanimljiva iznenađenja.

Radi se o 113 snimaka od kojih čak 40 dosad nije bilo dostupno javnosti.

Muse su tokom uspešne karijere objavili sedam studijskih albuma za koje su, između ostalog, nagrađeni s dve Grammy nagrade a i dvostruki su dobitnici Brit Awardsa i deseterostruki dobitnici NME Awards. Albumi su prodati u milionskim tiražima, a poslednji album britanskog sastava, “Simulation Theory”, objavljen je u novembru 2018.

HL/Izvor: trecisvijet.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime