Home»Muzika»Muse specijalnim izdanjem slave 20 godina debitantskog albuma… 113 pesama, od toga čak 40 koje do sada nismo čuli

Muse specijalnim izdanjem slave 20 godina debitantskog albuma… 113 pesama, od toga čak 40 koje do sada nismo čuli

4
Shares
Pinterest Google+
Muse/Photo: facebook@muse
Muse/Photo: [email protected]

 

U sklopu proslave 20. godišnjice njihovog debitantskog albuma “Showbiz”, Muse su najavili deluxe box set pod nazivom “Origin of Muse”.

Ovo specijalno izdanje beleži istoriju benda od ranih početaka u Devonu (Engleska) i objedinjuje prve demo snimke, prva EP izdanja, spomenuti album prvenac kao i album koji je označio prelomni trenutak za njihov ulazak u vrh muzičke elite – album “Origin of Symmetry”.

origin of muse
origin of muse

Ekskluzivni set biće objavljen 6. decembra 2019.

Ova impresivna kolekcija smeštena je u box set koji pored 9 CD-ova I 4 LP-a (svetlo plavi, kraljevsko plavi, narandžasti i žuti) sadrži i knjigu koja na 48 stranica donosi opsežan intervju s članovima benda Metom Belamijem, Dominikom Hauardom i Krisom Wulstenholmom u kojima otkrivaju svoje poglede na najranije dane karijere i trenutke provedene u studiju za vreme snimanja albuma “Showbiz” i “Origin of Symmetry”. Pored toga, svakog obožavaoca oduševiće kolekcionarski predmeti kao što su posteri, koncertne set liste, fotografije i druga zanimljiva iznenađenja.

Radi se o 113 snimaka od kojih čak 40 dosad nije bilo dostupno javnosti.

Muse su tokom uspešne karijere objavili sedam studijskih albuma za koje su, između ostalog, nagrađeni s dve Grammy nagrade a i dvostruki su dobitnici Brit Awardsa i deseterostruki dobitnici NME Awards. Albumi su prodati u milionskim tiražima, a poslednji album britanskog sastava, “Simulation Theory”, objavljen je u novembru 2018.

HL/Izvor: trecisvijet.com

Previous post

Korn objavili "Can You Hear Me", treći singl s albuma "The Nothing" koji stiže 13. septembra

Next post

Džastin Timberlejk dobio ulogu u novoj drami "Palmer", novi album ni u najavi...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *