Home»Muzika»M.O.R.T. objavio prvi album na engleskom jeziku… Poslušajte “Standing Runningman”

M.O.R.T. objavio prvi album na engleskom jeziku… Poslušajte “Standing Runningman”

6
Shares
Pinterest Google+
M.O.R.T/ Photo: Dominik Belančić
M.O.R.T/ Photo: Dominik Belančić

– Očekujte energetski proboj, muzičko nevreme praćeno grmljavinom, dislociranje glasova, povremenu vrtoglavicu i seks – tako momci iz grupe M.O.R.T. opisuju svoj novi album “Standing Runningman” koji je upravo objavljen, a koji je prvo izdanje ove sinjske četvorke objavljeno na engleskom jeziku.

Kako kažu, “Standing Runningman” oslikava duh zajedništva koji bend od samog početka rada neguje:
– Album je proizašao iz naroda i za narod. Finansiran je kroz Indiegogo kampanju zahvaljujući ljudima iz čitavog regiona, koji cene naš rad. Ovaj album je posvećen baš njima. Nadamo se da će naći put do srca i ušiju ljudi.  

“Standing Runningman” najavljen je video spotovima za pesme “Standing, Running” i “I don’t Believe In You”, a pripreme za treći spot “We Are Born” polako se privode kraju.

M.O.R.T/ Photo: Promo (Arsenal fest)
M.O.R.T/ Photo: Promo (Arsenal fest)

“Standing Runningman” biće prvi put koncertno predstavljen publici  19. septembra u Zagrebu (Vintage Industrial Bar) u kombinaciji sa teškom artiljerijom numera sa prethodna tri izdanja objavljena na maternjem jeziku.

Bend planira da provede jesen predstavljajući nov materijal po regionu (Novi Sad – 8. novembar, Beograd – 9. novembar), a na proleće i širom Evrope.

Album je sniman početkom 2018 i miksovan krajem iste godine u u studiju MC Pavarotti pod palicom Marka Perčića Sule, a uz pomoć dobrih duhova mostarskog studija – Saše Karabatka Saleta i Seada Zaklana Seje, dok je master početkom 2019. odradio gitarista grupe Let 3 – Matej Zec.

Previous post

SAMIT NESVRSTANIH... Festival skejtborda i umetnosti od 12. do 15. septembra u Beogradu

Next post

Konačno stigla nova pesma Grete Van Fleet: Trebalo je da bude na debi albumu, ali...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *