Home»Muzika»Druženje sa Petrom Z 12. septembra u Čumićevom sokačetu

Druženje sa Petrom Z 12. septembra u Čumićevom sokačetu

5
Shares
Pinterest Google+
PetarZ/ Photo: Promo (Mascom)
PetarZ/ Photo: Promo (Mascom)

U Čumićevom sokačetu, ispred prodavnice Mascomstore, nastavlja se serijal susreta sa muzičarima i predstavljanje njihovih aktuelnih izdanja.

Druženje i promocija aktuelnog albuma “Riddlephore” multiinstrumentaliste Petra Zorkića – Petra Z zakazano je za četvrtak, 12. septembar od 17:00 časova.

PetarZ/ Photo: Promo (Mascom)
PetarZ/ Photo: Promo (Mascom)

Petar Z je umetnik koji u svom muzičkom izrazu kombinuje rok, fank, soul i bluz, ali i rege i disko. Na nedavno završenom Exit festivalu on je demonstrirao svoje umeće, ali i spretnost da osvaja velike bine, poput Main Stagea.

– Posle otvaranja ovogodišnjeg Exita autorskom himnom koju sam jednim delom komponovao i nakon mnogih drugih kolaboracija, studijskih izdanja i nastupa, sa zadovoljstvom mogu da kažem da je moj album ugledao svetlost dana. Vredno radim u studiju sa mojom dragom ekipom, spremam nastupe, a bogami i nove pesme koje će tek doći. Muzika je nešto što čini da treperimo.

PetarZ do sada je objavio nekoliko singlova: “Bamboo Soup”, “Come With Me”, “Otiš’o sam do đavola”, “Rhythm to My Life” i “Aha-ha”, a fanovi uskoro mogu da očekuje i novi spot.

Album “Riddlephore” PetarZ će sa svojim bendom predstaviti i 4. oktobra na Jazztronic festivalu u Vršcu.

Previous post

Mariborska alternativa stanuje u Pekarni... Umetnički kvart u kojem zajedno žive punk, metal, reggae, EKV, Tito, antifašizam i stare knjige

Next post

Stivenu Kingu se baš isplati TO što ume da nas uplaši... Penivajz povećao bogatstvo čuvenog pisca na 400 miliona dolara

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *