Home»Mobil Music Fest»ZAKAZANO FINALE MOBIL DEMO FESTA: Pet najboljih i gosti iznenađenja 20. oktobra u Wurst Platzu… JOŠ SAMO 10 DANA ZA PRIJAVE BENDOVA

ZAKAZANO FINALE MOBIL DEMO FESTA: Pet najboljih i gosti iznenađenja 20. oktobra u Wurst Platzu… JOŠ SAMO 10 DANA ZA PRIJAVE BENDOVA

4
Shares
Pinterest Google+
Mobil Demo Fest
Mobil Demo Fest

Finale takmičenja demo bendova Mobil Demo Fest biće održano 20. oktobra u Wurst Platz Baru u Beogradu.

Jedan od najboljih gradskih rok klubova biće domaćin završne večeri festivala na kojoj će se pet bendova, odabranih od strane publike i žirija, boriti za glavnu nagradu, snimanje debi albuma za PGP RTS, našu najveću izdavačku kuću koja je rešila da se vrati rok korenima, a saradnja sa Mobil Demo Festom jedan je od prvih koraka prema tom cilju.

Publiku će u popularnom Wurstu, u nedelju 20. oktobra čekati i nastup gostiju iznenađenja, a bendove finaliste još nekoliko vrednih nagrada. Pored činjenice da pobednik već ima obezbeđeno mesto na bini Arsenal festa naredne godine.

Ali, otom potom… Za sada, važno je da nije kasno da se bendovi prijave za učešće na festivalu, jer je konkurs otvoren do 10. septembra. Sve što treba da uradite je… da snimite spot za autorsku pesmu, mobinim telefonom u jednom kadru, a sva objašnjenja i propozicije možete pronaći na OVOM LINKU:

PRIJAVITE SE ZA MOBIL DEMO FEST… SVIRAJTE, SNIMAJTE I OSVOJITE – DEBI ALBUM

Kada je reč o članovima žirija, do sada smo vam predstavili četvoro od šest članova: Jadranku Janković, Branka Rosića, Igora Marojevića i Milana Rakića, a uskoro ćemo otkriti i još dva imena koja će zaokružiti sastav našeg ovogodišnjeg  žirija.

Vidimo se 20. oktobra u Wurstu!

Previous post

Dečko koji obećava i devojka koja obećava snimili zajednički singl... Ovako zvuči "Without You"

Next post

ALBUM ZA SVA VREMENA SNIMLJEN ZA SAMO 4.000 FUNTI... i još 9 zanimljivosti o prvoj ploči grupe The Clash

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *